2777
2789
عنوان

خانم ی سوال لطف کنید ی لحظه بیاید ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من که لخت میشه کامل پیش شوهرم، شوهرم روشو برمیگردونه یا تذکر میده. ولی حساس نشو مادر و پسرن ...

شاید جاریمی 

بخدا از بچه هاش گذشته 

حتی جلو نوه ها لخت مادرزاد میشه بعد میره حمام 

یا از تو حمام میاد میره تو اتاق 

دیوونه ان اینا ،اصلا کارشون نرمال نیس

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
کارشم حوریه با زن در ارتباطه  نمایشگاه مبل داره

ببین بجز حرف زدن اونم با منطق و اروم چاره ای نیس بهش بگو حساس نیستم اما واقعا بد ب بقیه زنا نگاه میکنی و خودتو بزار جای من اگه منم مث تو ب بقیه مردا نگاه کنم چ حالی میشی دوست دارم و دلم نمیخواد ب جز من ب کس دیگه ای نگاه کنی یخورده براش زبون بریز دیگه 

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
شاید جاریمی  بخدا از بچه هاش گذشته  حتی جلو نوه ها لخت مادرزاد میشه بعد میره حمام  ...

آره دقیقا، اونبار جلو بچم لخت شد داشت می‌رفت حموم بچه من روشو برگردوند خجالت کشید

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
آره دقیقا، اونبار جلو بچم لخت شد داشت می‌رفت حموم بچه من روشو برگردوند خجالت کشید

چ مرگشونه اینا 

معلوم نیس 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
دیگه کشایی ی بحث جدید رو ندارم 

بحث نمیخواد ک فقط بگو بیا میخام حرف بزنیم همین اگه دیدی داره جوش میاره کنار بکش ولی مردا اکثرا وقتی ازش بخای و بکی میخوام باهم درست و منطقی حرف بزنیم عمرا داد و هوار راه بندازن حداقل واسه اینکه نشون بدن مرد منطقی هستن

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
چ مرگشونه اینا  معلوم نیس

حیا ندارن عزیزم، یبار به شوهر من می‌گفت بیا بند سوتینمو ببند😑🤐 اونم گفت من بلد نیستم بابا، بمن گفت برو ببین چی میگه😂😂

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
حیا ندارن عزیزم، یبار به شوهر من می‌گفت بیا بند سوتینمو ببند😑🤐 اونم گفت من بلد نیستم بابا، بمن گفت ...

خدا عاقلشون کنه تا وقت دارن 😐