2777
2789
عنوان

خانم ی سوال لطف کنید ی لحظه بیاید ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 43 پست
اتفاقاتی تو کودکیش داشت

پس سر حرفو باهاش باز کن بزار از کودکیش برات بکه بدون اینکه فضاوت شه فقط بشنو وسط حرفش نپر بزار خالیشه

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی باهاش حرف میزنم ولی فایده آیی نداره  اگه امشب باهاش حرف بزنم میگه باز شروع کردی

خچ ینی از گذشتش حرف میزنی

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                

این حسو بهش بده ک کنارشی اگه از گذشتش حرف بگو درکش میکنی قضاوتش نمیکنی 

تو رابطتون هم از لحاظ عاطفی هم جنسی سیرش کن ک دنبال سایز بقیه نباشهبهش توجه کن 

این حسو بهش بده ک کنارشی اگه از گذشتش حرف بگو درکش میکنی قضاوتش نمیکنی  تو رابطتون هم از لحاظ ...

به نظر خودم کاری که من تو رابطه میکنم براش خدایی هیچ زنی در این حد برای این کار وقت نمیزاره 

[QUOTE=329371819]خچ ینی از گذشتش حرف میزنی[/QUOTE اره

بزار خودش تعریف کنه نکه یهو ازش بخوای درباره گذشتش حرف بزنه غیر مستقیم وارد بحث شو 

معلومه ک همیشه ازش مستقیم بپرسی بهش بر میخوره و شاید یاداوری هروزش اذیتش کنه

به نظر خودم کاری که من تو رابطه میکنم براش خدایی هیچ زنی در این حد برای این کار وقت نمیزاره 

رفتارای حوبم داره مثلا جواب رحمتی ک برلش میکشیو چحوری میده چی میگه بهت ابراز علاقه میکنن

همچین چیزی براتون اتفاق افتاد ؟  پستای قبل رو بخونین در مورد شوهرم هست،

وای شوهرت به مامانشم چشم داره؟

من بودم به مادر شوهرم میگفتم مامان ببخشید اوندفه که از اینجا رفتیم فلانی پرسیده سایز سوتین مامانم نمیدونی چنده؟ گفتم بهتون بگم نگین کاش میگفتی

اره محبتاش رفتارهای خویش  خیلی خوبه از این نظر خیلی خیلی راضیم

خو بهش بگو ک اذیت میشی ب بقیه نگاه میکنه وخودشو حای تو بزاره سعی کن منطقی باهاش حرف بزنی ن با داد بیداد

مادرشوهر من که لخت میشه کامل پیش شوهرم، شوهرم روشو برمیگردونه یا تذکر میده. ولی حساس نشو مادر و پسرن منظوری نداره

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت