2777
2789

من از مرداد شروع کردم و تا بهمن ۲۰ کیلو کم کردم و ب وزنی ک میخواستم رسیدم

وزنم ۸۰/۲۰۰ بود الان ۶۰ قدم هم ۱۶۱ و توپر دیده میشم 

بخدا اینقدر سر چاقیم اذیت شدم تنبلی تخمدان و دیسک کمر بخاطر سنگینی و سایز سینه هامو زانو درد و.. روحی روانی و متلک فامیل بماند ..ک دیگه میترسم وزنم یک کیلو هم برگرده تا میخوام اب بخورم میترسم میخوام یدون شکلات بخورم اینقدر عذاب وجدان میگیرم ک اصلا مزشو نمیفهمم سر غذا خوردن هم همینطور از اول تا اخرش استرس میگیرم نکنه الان وزنم اضاف شه و اخرش غذامو ول میکنم

با دوستامم ک رستورانی کافه ای چیزی میریم هم اینقدر استرس میگیرم ک دلم میخواد همشو بیارم بالا 

لطفا اگر راه حلی دارید بگید خیلی اذیتم 🙏

ول نکن رعایت کن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی اخه🥲

همیشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...