2777
2789

سلام بچه ها من داداشم دیروز آموزشی از کرج اعزام شدن ب پادگان شهید ثابت خواه گیلانغرب کرمانشاه فقط دیروز ک نزدیک پادکان بودن با گوشی یکی از سربازا تواتوبوس گفته پنج دقیقه دیگ میرسیم تا الان خبری نداده مامانم دلشوره امونش نمیده خودمم ک دارم دق میکنم😭توروخدا اگه اطلاعاتی دارین بگین کی تماس میگیره ینی؟😣

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

یکی دوروز اول بعضی جاها اجازه تماس نمیدن 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزای اول نمیتونن زنگ بزنن.نگران نباشین.عادیه.

واقعااا؟کی زنگ میزنن اخه یکی از کاربرا داداشش با داداش من یروز اعزام شدن همون پادگان...داداش ایشون تماس گرفتن تو دلم آشووووبه

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

وای من داداشم واسه خدمتش رفت گیلان غرب اونم از لاهیجان کلی راه 

هم جای بدی بود هم سربازای هم خدمتیش آشغال بودن اومد مرخصی دیگه نرفت تا محل خدمتش عوض شه

گیلان غرب جای داغونو پرتیه اما نگران زنگ زدنش نباشید یکم طول میکشه تا بهشون کارت تلفن بدن 

یکی دوروز اول بعضی جاها اجازه تماس نمیدن 

خداااای من😭اخه چرا مراعات حال خانواده هارو نمیکنن واقعا

وای من داداشم واسه خدمتش رفت گیلان غرب اونم از لاهیجان کلی راه  هم جای بدی بود هم سربازای هم خ ...

ممنونم عزیزززم😞😞چ سالی اعزام شدن اونجا برادرتون؟

خداااای من😭اخه چرا مراعات حال خانواده هارو نمیکنن واقعا

نمیدونم قانونه برادر منم دو روز اول زنگ نزد روز سوم زنگ زد گفت لباس گرفتم دارم میام خونه. اومد رسید لباساش و دوخت و مارک زد روشون فرداش دوباره رفت 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بعضی هاشون یه جور میتونن گوشی گیر بیارن وبزنگن که اونم براشون بد میشه اگه بفهمن نگران نباشین تا یکم ...

ان شاءالله عزیزم ممنون از دلگرمیییت

نیازی ب نگرانی نداره ، یخورده سختی میکشه ادم میشه 

اونجا تلفن عمومی هست احتمالا هفته ای ی بار میتونن زنگ بزنن 

ولی چون تعداد نفرات زیاده وقت تماس خیلی کمه و اینکه باید کلی توی صف باشن تا نوبتشون بشه 

کرمانشاه احتمالا هوا سرده خیلیا حوصلش رو ندارن تماس رو هم بگیرن

والا خدمت حساب کتاب نداره شاید تلفن ندارن شاید خرابه شاید نمیزارن زنگ بزنه شاید کارت تلفن گیر نمیاد ...

ممنون فداتتتشم درسته ولی خیلیییی بده این حجم از بی نظمی🤕همه ب هرحال چشم اننظار دارن