سلام به همگی من چند بار پشت سر هم سرما خوردم با اینکه دارو خوردم و آمپول زدم ولی همه دردهاش موند الان از شنبه سردرد دارم که دردش توی پیشونیم بین ابروهام و زیر چشمام پخش میشه بیشتر وقتام عصرها اینطوری میشم میخواستم ببینم شما تجربشو داشتین؟
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
شوهر من داره الان ۳ماهه آبریزش علائم سرماخوردگی داره
هرچی دکتر رفت فایده نداره
خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
شوهر من داره الان ۳ماهه آبریزش علائم سرماخوردگی داره هرچی دکتر رفت فایده نداره
ممکنه آلرژی داشته باشن یا پلیپ بینی باید برن متخصص گوش و حلق و بینی خوب منم قبلا دوستم این مشکلو داشت بعد از برطرفشدن آلرژی و دارو و رعایت بوها و غذاهاخوب شد
دکتر ازتون عکس گرفت که گفت میگرنه منم همین احتمالو میدادم ولی چون سرما خوزدم شاید سینویس هام درگیر ب ...
عکس نگرفت فقط گفتم سرم درد میکنه.گفت زیاد اینجور میشی گفتم تو این یک ماه و نیم دوبار اینجوری شدم.گفت میگرنه.درست و دقیق معاینه نکرد.حالا انشاالله شنبه بازم میرم دکتر.من چندین سال پیش عکس انداخته بودم که دکتر گفت سینوزیت مزمن دارم.حالا برای همین احتمال میدم بازم از سینوزیتمه
ممکنه آلرژی داشته باشن یا پلیپ بینی باید برن متخصص گوش و حلق و بینی خوب منم قبلا دوستم این مشکلو داش ...
اها ممنون از راهنماییت
آبریزش بینی ک خصوصا شب بیشتر میشه عطسه فراوون
خارش گوش
خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺