2777
2789
عنوان

روزانه چقدر چایی می‌خورین؟🫖☕

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 147 پست
صبحونه بعد صبحونه بعد ناهار بعد شام وقتی حوصلم سر میره وقتی خسته ام وقتی گشنه ام وقتی تشنه ام ...

😂😂😂آی بارکلا رفیقمو پیدا کردم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
تو که چای زیاد نخوردی😆😆😆ماگ من یک و نیم لیوان جا داره فقط هم تازه دم و اولین چای برا خودمه

بیا باهم زندگی کنیم زوج خوبی میشیم 😌

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک خانوم پیر بود یچیز بد میگفت😂

هرچقدر فکر کردم نتونستم حدس بزنم چی 😂

شاخک هام فعال شد

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بیا باهم زندگی کنیم زوج خوبی میشیم 😌

😆😆به زوج که نمیخوریم دوتا دختر دارم میتونم به فرزندی قبولت کنم😆😆😆دختر بزرگم دلش میخواست خواهر یا برادر بزرگ داشته باشه 🤩🤩😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😆😆به زوج که نمیخوریم دوتا دختر دارم میتونم به فرزندی قبولت کنم😆😆😆دختر بزرگم دلش میخواست خواهر ی ...

لیوانت اندازه این هست؟این بزرگه خیلی یه وجبه😁🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

اب چیز مرده😂

انصافا چطور و باچه منطقی این اسم رو گذاشته     

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
😆😆به زوج که نمیخوریم دوتا دختر دارم میتونم به فرزندی قبولت کنم😆😆😆دختر بزرگم دلش میخواست خواهر ی ...

من شوهر کردم شوهرمو به فرزند خواندگی قبول کردم الان سنی یه پسر ۳۷ساله دارم میخوای نوه ۳۷ ساله داشته باشی؟😓😓🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب نام خدا من بعد ۳ روز چایی ریختم خاستم بخورم داداشم رسیدم بخشیدم بهش دیگم نخوردم الان میخام ب جاش ش ...

بمیرم برات 🥲🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لیوانت اندازه این هست؟این بزرگه خیلی یه وجبه😁🤣

چای تازه دم همی الان😂😂😂بفرما یکی بزگتر داشتم چون دستم درد میکنه گذاشتمش کنار فقط صبحا باهاش آب میخورم🥴

من شوهر کردم شوهرمو به فرزند خواندگی قبول کردم الان سنی یه پسر ۳۷ساله دارم میخوای نوه ۳۷ ساله داشته ...

🤣🤣🤣🤣نه عامو شوهرت میخوام چکار خودم۳۸سالمه

من اصلا هال چایی نیستم  قهوه و کاپوچینو هم دوست ندارم ترجیحا روی میوه و شیر و آب هست

اخی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣🤣🤣🤣نه عامو شوهرت میخوام چکار خودم۳۸سالمه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خلاصه گفتم اگه دختر بزرگ ۲۴ ساله میخای هست فقط یه بچه ۳۷ ساله داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40