2777
2789
عنوان

روزانه چقدر چایی می‌خورین؟🫖☕

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 147 پست

من میزم بغل آبدارخانه است سر کار هر یکساعت یبار یه ماگ گنده چایی میخورم خونه هم همیشه چایی خور صدام میکنن😂

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از ده سال ازدواج ،هنوز دوقاشق از یه کیلو چای عروسیم مونده،البته مهمان خیلی کم دارم و اونهاهم اکثرا مشکل معده دارن و تمیخورن

انواع دمنوش رو زیاد درست میکنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بعد از ده سال ازدواج ،هنوز دوقاشق از یه کیلو چای عروسیم مونده،البته مهمان خیلی کم دارم و اونهاهم اکث ...

هوووو جدی؟؟من ماهی یه بسته چایی میخورم😂😂

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

اگه مارو به جای چایی نمیخوری یه پست بزاریم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

من میزم بغل آبدارخانه است سر کار هر یکساعت یبار یه ماگ گنده چایی میخورم خونه هم همیشه چایی خور صدام ...

وای خیلی خوبه بخدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوتا فلاسک دو سه نفریم سر کار

وای من عاشق چاییم😍😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40