2777
2789
عنوان

پادگان آباده شیراز

490 بازدید | 7 پست

سلام کسی بوده همسرش یا برادرش این پادگان باشن؟چجوری میشه باهاشون تماس گرفت ؟پادگانش سخت گیرن؟؟داداشم دیروز رفته هرچی منتظر شدم زنگ نزده هنوز یه شمارم تو گوگل هست جواب نمیدن

مامان یه گل پسر کوچولوی پرانرژی  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره آبجی پسرعموم پادگان آباده خدمت کرده استان فارس پادگان سپاه میشه. زن عموم باز نگران بود که چرا پسرش دیر به دیر زنگ میزنه . پسرش گفته بود دو تا تلفن گذاشتن که صد نفر ازش میخوان استفاده کنن خیلی شلوغه و فقط شب ها می تونن زنگ بزنن. جای نگرانی نیس. حالا اگه زنگ نزد و خیلی نگران شدید برید دفتر نظام وظیفه شهرتون راهنمایی میکنن.

پسر دایی منم همین دیروز رفت پادگان آباده میگ خیلی خوبه زنگ هم زده بود خبر داده بود 

مثل اینکه صف اونجا شلوغ بوده واسه تلفن داداشم ظهر که زنگ زده بوده گفته

مامان یه گل پسر کوچولوی پرانرژی  ❤️

سلام عزیزم خوبی؟؟ همسرم الان آباده اس 

امروز پشت تلفن گف به خاطر مرخصی عیدشون بهشون گفتن تا ۱۷ اردیبهشت اموزشیشون تمدید شده 

به داداشون هم اینو گفتن یا ن؟؟؟ خیلی نگرانم 🥺