2777
2789
عنوان

والا این چه سایته دیگه

124 بازدید | 10 پست

چرا صاحبای سایت فکر میکنن خدان 

گِل بگیرن دره سایتی که همش میگه اینو نکن اونو بکن وگرنه تعلیق میشیا 

خب بیایید تعلیق کنید من این همه ساله اینجام حتی اخطار نگرفتم 

حالاحق  یدونه لینک گذاشتن هم ندارم والا سایتتون کلی عیب داره ما نمیاییم بگیم اله هست بله هست 

فقط اینو میتونم بگم ماها نی نی سایتو نی نی سایت کردیم 

حالا اگه سایتتون همه چیزش اکی بود میومدید شبو روزو از ما میگرفتید 

سایتتون رو نگه دارید شاید براتون نون و آب شد 

تعلیق میکنید به درک نکنید هم من دیگه همه چیزشو پاک میکنم رمز کاربری و اینا 

اینجوری سایت نگه دارید همه مخاطباتونو از دست میدید برید فکری به حال خودتون بکنید 

خوش باشید 

حق

تنها حقی که داشتیم تاپیک زدن بود که اونم محدودیت داره و الانم دیگه مثل قبل هیچکس نمیاد تاپیک ادم مگراینکه جنجالی باشه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی هم‌تبلیغ داره لعنتی 

چشام درد گرفت میایی تاپیک بخونی کلی عکس دندون و کوفت و زهرمار تبلیغ کردن

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

خدایی این حذف تاپیکو درست کنن ۵۰ درصد مشکلا حله.. واقعا ادم استرس میگیره .مثلا یه سوال درباره بیماری روده میکنی چند ماه اونجا میمونه که کل ملت بخونن و بعضی ادمای مریضم بیان پیام بدن‌

چرا دیگه وقتی کاربری تعلیق میشه اکانتش رو نمیبندین!؟ 

خب از کجا باید بدونیم تعلیق شده؟ یا کسی که تعلیق میشه میخواد اکانتش بسته بشه اطلاعات و تاپیکاش نمونه 

چرا همچین کاری میکنید به کاربر هاتون احترام بذارید! 

کاربر آقا

خدایی این حذف تاپیکو درست کنن ۵۰ درصد مشکلا حله.. واقعا ادم استرس میگیره .مثلا یه سوال درباره بیماری ...

عزیزم تاپیک هایی که آفلاین شدن همیشه قفل کنيد هر کس هم درخواست دوستی داد اصلا  درخواستش قبول نکنيد 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

عزیزم تاپیک هایی که آفلاین شدن همیشه قفل کنيد هر کس هم درخواست دوستی داد اصلا  درخواستش قبول نک ...

اره چند بار یادم رفته اقاها بعد یه مدت اومدن احوال مریضی فلانو گرفتن. قبلاها یه دکمه حذف تاپیک بود راحت بودیم