امضامو بخونید😊 ای دی چنل کنکوریمون https://t.me/konkoorrplus اگه دانش آموزی رو میشناسید که از لحاظ مالی اوکی نیستن لطفا معرفی کنید تا مشاوره ایشون رو بصورت رایگان به عهده بگیرم اکه معرفی کنید ثواب بزرگی کردید:) اگرم کسی رو میشناسید که نمیتونه هزینه های میلیونی کنه باز هم اطلاع بدید:) و توی این کار خدا پسندانه سهیم باشید. سوالی داشتید توی تاپیکام بپرسید یا توی ایدی ادمین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مسخره کردین؟ درخواست دوستی قبول میکنید و خودتون بابت مزاحمتی که برای خودتون ایجاد کردین تاپیک میزنید.. عجب واقعن:)
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
درخواست مرد قبول کردی معلومه مزاحمت ایجاد میکنی واسه خودت
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
کلا درخواست قبول نکن مخصوصا درخواست پسرا که دیگه مشخصه برا چیه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.