2777
2789

گریه میکنن .بیشتر تنهایی

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دلم به حال بچه ها سوخت 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴تا؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

این جمله چرت و پرت محضه 

گریه یه نوع ابراز درد و فشاره فارغ از جنسیت

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

اتفاقا میتونم بگم حساس تر هم هستن بعضی مواقع

گریه کردن در هر صورت نشونه ضعف نیست

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
گریه میکنن .بیشتر تنهایی

یک پسره عاشق رفیقم بود رفیقم شوهر کرد رفت محل به اینم نداد اقا اومد دم دانشگاه گفت هلن کو بهش گفتم قضیه رو مثل چی گریه میکرد دلم سوخت براش 😢😢🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اتفاقا میتونم بگم حساس تر هم هستن بعضی مواقع گریه کردن در هر صورت نشونه ضعف نیست

مردها به حساب غدی و غرور گریه نمی کنند اتفاقا امروز تو کلاس نقاشی دخترم به پسر ۱۰-۱۱ساله از پله خورد زمین خوب همه نگران شدن دویدن طرفش ولی پسر عصبانی بلند شد رفت بیرون 

در کل مردها هم حساس تر هم آسیب پذیرند از نظر احساسی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی