2777
2789
عنوان

با آمدن بچه.. چی میشه؟

106 بازدید | 9 پست

آیا شوهر میره دنبال خوشگذرانی

یا تازه به خانوادش دلگرم میشه؟ 

روابطش با مامان و باباش چی؟ 

بیشتر میره پیش اونها یا پابند زندگیش میشه 

اصلا تفاوتی دارع براشون؟

خودتون چطور بودید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که همه ی اینا بستگی ب طرفت داره..

اگ با رفتارای شوهرت کنار اومدی نی می بیار

ما باهم خوب بودیم فقط همه چی تکراری بود انگار و با اومدن بچه باهم بهترشدیم خانوادمون گرمتر شد

بیشتر اقایونی که اطرافم دیدم با ورود بچه به زندگیشون بیشتر وقتشون رو به خانم و بچه اختصاص دادن. یه شور هیجان خاصی داشتن.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

اونقدر تجربه از زندگی اطرافیان دارم .کل کار بچه دوا دکتر خرج بچه کلاس و...همش برعهده خودش هست .پوست ...

تا یکسال ی کم تو برنامه ریزی با خواب و اینا ب مشکل میخوره ادم.. وگرنه اگ زنو مرد مسئولیت پذیرباشن عالیه

ببین عزیزم اول باید شوهرتو بسنجی ببینی چطوره اگه واقعا ادم غیرقابل تحملی بود یا بد رفتاره فکر میکنی با بچه اوردن درست میشه اشتباه میکنی و جدا از اینکه خودت باز همونجوری میمونی رو بچتم تاثیر میزاره❤

تا یکسال ی کم تو برنامه ریزی با خواب و اینا ب مشکل میخوره ادم.. وگرنه اگ زنو مرد مسئولیت پذیرباشن عا ...

اره اگه از اول مرد بامسئولیتی باسه داستان فرق میکنه ولی اینکه با تولد بچه مرد آدم زندگی بشه نچ