2777
2789
عنوان

ازمایش بتا و سونو

98 بازدید | 11 پست

سلام بچها من طبق آخرین تاریخ پریودم ۴ هفته و ۴ روزم بود رفتم سونو گفت ساک بارداری مشخص نبست..تیتر بتا دادم با فاصله ۴۸ ساعت از ۵۱۸ به ۸۴۰ رسیده بود به نظرتون با این اوصاف مشکلی هست خدایی نکرده یا نه ؟دکتر برام سونو نوشته مجدد ک قراره ۵ روز دیگه ینی وقتی ۵ هفته و ۲ روزم میشه انجام بدم

تا ۷ هفته اصلا سونو نرو 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت چون بتات دو برابر نشده بهتره بری..نمیدونم چیکار کنم واقعا پشیمونم ک سر ۴ هفتگی رفتم همش است ...

منم برام نوشتن دکترم عوض کردم اون ۷ هفته برام فقط سونو شکمی نوشت همین.گفت بچه اس دیگه هرجوری خودش بخاد برا خودش طی می‌کنه یهو دیر رشدش کامل شه یهو نخواد زود خودشو به ما نشون بده استرس هم که سمه برا نی نی 

وایسا ۷ هفته برو

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
منم برام نوشتن دکترم عوض کردم اون ۷ هفته برام فقط سونو شکمی نوشت همین.گفت بچه اس دیگه هرجوری خودش بخ ...

خدا بگم چیکار نکنه این دکترا رو ..چ دکتر خوبی داشتی من کلی بهم استرس داد.نگرانم کرده دوس دارم برم حداقل ساک بارداریو ببینم تو رحمه خیالم راحت شه..تو ۴ هفتگی سونو واژینال گرفت الان بازم واژینال نوشته بعضیا میگن خطرناکه بعضیام میگن نه خودمم موندم چیکار کنم

خب ۴ هفته واقعا زوده عزیزم.۵ روز بعدم برین خب واس دیدن جنین و..زوده..باز مجبورین سونورو تکرار کنین چ ...

یکم دکتره ترسوندم خودشم گفت سونو بده من چیزی نگفتم.میگم برم ساک بارداریو ببینم تو رحمه یکم خیالم راحت شه

خدا بگم چیکار نکنه این دکترا رو ..چ دکتر خوبی داشتی من کلی بهم استرس داد.نگرانم کرده دوس دارم برم حد ...

بعدشم دکتر خودم نبود لکه دیدم و با حماقت ی دکتر دیگه بچم از دستم رفت😭😭😭

بهتره سونو واژینال نری چون باعث تحریک رحم میشه

منم معاینه شدم دهانه رحم تحریک شد خون ریزیم بیشتر شد

اصن نگران نباش ۵ الی ۶ هفته تازه ساک بارداری مشخص میشه

بعدشم دکتر خودم نبود لکه دیدم و با حماقت ی دکتر دیگه بچم از دستم رفت😭😭😭 بهتره سونو واژینال نری چ ...

ان شالله ک خدا نی نی سالم بهت بده عزیزم ..واقعا نمیدونم چیکار کنم خدا خودش کمکمون کنه