2777
2789
عنوان

جاری جدید !!

| مشاهده متن کامل بحث + 5511 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد یه شومیز شلوار بپوش کافیه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خودت باش  ولی زیاد بازم لباس نپوش مثلا تاپ و شلوارک نپوش

ن بابا در اون حد نیستم همیشه تیشرت و شلوار یا بلوز شلوار اینا پوشیدم ولی اون و تو مهمونی قبای ک با خانوادش امده بود دیدم چادر رنگی پوشیده بود تو خونه

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
ن نداده اون عقلش ب این چیزا نمیرسه

خودت باش. یه بحرانه که رد میشه. اولش ممکنه یه عده اونو تایید کنن ولی باز بعد از یه مدت همه چی به روال برمیگرده. خودت باش!

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
لطفا لباس مناسب بپوش  چه کاریه اخه  معلومه ناراحت میشه فکر دیگه ای میکنه  به نظر من ...

منم قصدم اینه اون ناراحت نشه بخوره تو دوقش ولی خب میگم ک من هرروز اینجام هی میام میزم نمیتونم همیشه پوشیده باشم خودم بعد میگم دفعه بعد ببینم نگه نگا چی پوشیده حجاب نداره

هنوز موندیم توی اینکه تیشرت شلوارک جلوی فامیل پوشیدن یک گناه نابخشودنی و چه بسا باعث برچسب فساد اخلاقی و بی بند و باریه .....🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
خودت باش. یه بحرانه که رد میشه. اولش ممکنه یه عده اونو تایید کنن ولی باز بعد از یه مدت همه چی به روا ...

من از شوهرن و مادرشوهرمم پرسیدم گفتم شب چی بپوشم فلانی ناراحت نشه گفت هرچی قبلا میپوشیدی شما مث خاهر برادرید