2777
2789

اگر قرار بود یک بار دیگر فرزندم را بزرگ کنم، کمتر خودم را جدی می گرفتم، اما جدی تر با او بازی می کردم.

دشت های بیشتری با او می پیمودم و ستارگان بیشتری را با او تماشا می کردم.

کمتر او را می کشیدم که تندتر راه برود و بیشتر او را در آغوش می کشیدم.

رفتار خشک و سخت گیرانه ام را کمتر به کار می بردم و در عوض بیشتر حمایتش می کردم.

به جای فکر کردن به ساختن خانه، اعتماد به نفس او را بهتر می ساختم.

هر چه از دوست رسد نیکوست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا من خیلی بهش محبت کردم ولی این اواخر راستش عصبی بودم و باهاس پرخاش میکردم همیشه بهش میگم منو حلال کن مامان من شرمنده توام ....ولی دوباره  بچه بیارم اصلا اصلا ن بهش گیر میدم ن سخت میگیرم الان با پسرم همینطور شدم لجبازیش کمتر شده بیشتر بیرون میبرمش و بیشتر باهاش وقت میگذرونم قید کارای دیگم میزنم دل بچم شاد باشه بسه برام

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ابجی ی راهکار بمن بده  جدیدا خیلی کم حوصله و زود عصبی میشم  چکار کنم  بچه هامم کوچ ...

خب سعی کن کمتر اهمیت بدی بچه کوچیک داری باید خیلی رو خودت کار کنی بیرون برو پارک تفریح برین و غذاهای ساده و مقوی بخورین واقعا تاثیر داره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خب سعی کن کمتر اهمیت بدی بچه کوچیک داری باید خیلی رو خودت کار کنی بیرون برو پارک تفریح برین و غذاهای ...

جوری شدم ک غیر خونه جایی نمیتونم باشم 

گاهی باباشون میبرشون پارک 

خودم همش خونم 

کشور غریبم هستم کسی دورو برم نیست

زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱
جوری شدم ک غیر خونه جایی نمیتونم باشم  گاهی باباشون میبرشون پارک  خودم همش خونم  ک ...

خب کشور غریبی بلید بری بیرون بیای یاد بگیری زبانشون رو بلد بشی اینطور هن خودت ادیت میشی هن بچه ها گناه دارن

خب کشور غریبی بلید بری بیرون بیای یاد بگیری زبانشون رو بلد بشی اینطور هن خودت ادیت میشی هن بچه ها گن ...

اره خیلی گناه دارن

دعواشون میکنم بعد چند ساعت خودخوری میکنم 

هرروز داستان همینه😞

زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱
ابجی ی راهکار بمن بده  جدیدا خیلی کم حوصله و زود عصبی میشم  چکار کنم  بچه هامم کوچ ...

کمبود ویتامین ندارید؟ مثل آهن و..

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
واقعا من خیلی بهش محبت کردم ولی این اواخر راستش عصبی بودم و باهاس پرخاش میکردم همیشه بهش میگم منو حل ...

چندسالشه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

باید کمی به خودتونم برسید

یه تایم کم مثلا نیم ساعت شب یا صبح که بچه ها خوابن کارو رها کتید

به خودتون اختصاص بدین

یک تفریح کوچیک که‌ بهتون خوش بگذره بعدش احساس کنید سرحال هستید

یه فیلم طنز

کتاب

خوراکی ای ک دوست دارید

موزیک عبادت  یا هر کار دیگه ای

هر چه از دوست رسد نیکوست...
چندسالشه

۴ سالشه

نمیدونم عزیزم  چک نکردم  هیچ مکملی هم مصرف نمیکنم

بد نیست یه آزمایش بدید تا مطمئن باشید که کمبود ویتامین ندارید

و

احتمالا غلبه ی مزاج دارید، اگه میتونید به دکتر طب سنتی مراجعه کنید، مزاجتون که اصلاح بشه مشکلاتتون هم حل میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)