2777
2789

هیچ وقت بهم پول و اینا ندادن هر وقت چیزی خواستم بعد گفتنش یه پولی برای خواستم کنار گذاشتن 

مثلا چند سال دیگه میخوام چیکار کنم؟ با این اوضاع که مستقلم نیستم خوب نیست مگه نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چند سالته ولی اگر سمت خیلی کمه یعنی زیر ۱۸ سال پدر و مادرها موظفند به بچه های خود ماهانه پول تو جیبی بدن که بچه ها با مفهوم پول و اداره کردن اون اشنا بشن

اما بعد ۱۸ سالگی بچه ها میتونن مشغول کار بشن و مستقل البته دخترها همیشه حتی تا سن پنجاه سالگی اگر هم ازدواج نکنن باید پدر نفقه دختر رو پرداخت کنه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

منم اینجوری بودم ولی درس میشه مال توهم آسیاب به نوبت

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
نمیدونم چند سالته ولی اگر سمت خیلی کمه یعنی زیر ۱۸ سال پدر و مادرها موظفند به بچه های خود ماهانه پول ...

میدونم اینا رو منظورم اینه پول میدن ولی اگه خودم بگم و خودمم آدمی نیستم که بخوام بگم اینجوری تو دانشگاه و اینا به مشکل میخورم یا خودشون به فکرشون میرسه همینجوری بدن؟

میدونم اینا رو منظورم اینه پول میدن ولی اگه خودم بگم و خودمم آدمی نیستم که بخوام بگم اینجوری تو دانش ...

ممکنه خودشون نگن خودت باید هزینه هاتو حدودی حساب کنی و بهشون بگی انقدر لازم دارم هزینه های حمل و نقل خوراکی کتاب ها تحریر هزینه های جانبی رو یه حدودی حساب کن هر ماه یه مبلغ بگیر و طبق اون خرج و مخارجت رو انجام بده

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خودشون پول دادن بهت یا خودت گفتی؟

نه من واسه چیزای کوچیک مثل رژ و کرم اینا از کارت خودشم استفاده میکنم ولی واسه لباس اینا باز بابام اینا خودش پرداخت میکنن 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁