2777
2789
عنوان

همسایمون با حیوون هیچ فرقی نداره

278 بازدید | 24 پست

اینقدر بی شعوره که نمیدونم چجوری بهتون بگم یک هفتس مریضم مثل گاو صدای باندو زیاد میکنه اینقدر بهش اختار دادم که خسته شدم جالب اینجاست امروز رفتم درشونو زدم و با مهربونی بهشون گفتم صداشو کم کنید ما مریضیم دختره کلاس هفتمه!هرچی بهش گفتم مودب باش نفهمید همش میگفت بتوهیچ ربطی نداره و...منم به پدرش اطلاع دادم الان شاکی اومده جلو درمون میگه گوه خوردی به پدرم گفتی گفتم وقتی به تو نفهم گفتم کمش کن کمش نکردی باید به پدرت میگفتم بعدش ام محکم درخونه رو بستم از دستشون کلافه شدیم بخدا گوشم داره میترکه!!!

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماشالا یکی از یکی مودب ترید

اخطار هم با ط دسته دار مینویسن

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

فقط آدم گیر همسایه بد نیافته

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
با این طرز صحبت مشخصه کی شعور نداره متاسفم واقعا

عزیزم شما منو مقصرمیکنید ولی بی شعور واقعی اونه هروقت رفتم پایین دلم نیومد چیزی بهش بگم گفتم بچست ولی دیگه اعصابم نکشید باهاش خوب رفتار کنم 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

شکایت کن احضاریه بره براشون بشاشن به خودشون

حتما همینکارومیکنم خسته شدیم دیگه از دستشون کل آپارتمان میرن جلویی درشون اما انگار نه انگار!

هر کسی فرهنگ آپارتمان نشینی و همسایگی رو نداره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همسایه مردم آزار خیلی بده

موافقم حالا خودش بچست مادرش چرا هیچی نمیگه ؟یعنی اونم نفهمه زن گنده؟