2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک  رو خوندم 

ببخشید اسی جدی یک سوال برام پیش اومد 

اون آقا چطوری با لباس زیر ا ر ض ا شده ؟؟؟ 

شما شلوار داشتی ! ايشون شرت داشتن !  ینی اصلا بدن به هم مالیده نشده ! پس چطوری به اوج لذت رسیدن که ار ضا شدن ؟

من خودم متاهلم و واقعا برام سئوال شد . ممنون میشم اگه جواب بدی 

تاپیک  رو خوندم  ببخشید اسی جدی یک سوال برام پیش اومد  اون آقا چطوری با لباس زیر ا ...

لعنتییییی 😅😅😅😂😂🤣🤣 لابد اولین بارش بوده خیلی تحریک شده بعضیا با ی لب و بغل هم تحریک میشن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ⁦❤️⁩
تاپیک  رو خوندم  ببخشید اسی جدی یک سوال برام پیش اومد  اون آقا چطوری با لباس زیر ا ...

اکع طرف خیلی هات باشنبا لباس  زمستونیم  ک تنشون باشه ار ضا میشن

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

نگران نباش اسی اگر به کسی اسم اکانت نی نی سایتت رو نگی کسی اینجا نمیتونه شناسایی کنه 

از تاپیک های قبلیت متوجه شدم خوابگاه میمونی به هم خوابگاهیات هم نگو ت نی نی سایتی 

این آقایی که باهاش رابطه داشتی از همکلاسیات بود؟

متاهلی؟ تاپیکت که نوشته بودی چون مامانت اجازه ازدواج نداده از خونه قهر کردی رفتی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حتما دست کشیده بدنشو رفته توفکر . دختر خوب ایندفه قصر دررفتی حواست باشه دفه دیگ کار دست خودت ندهی اینکارا آخر عاقبت خوبی نداره