2777
2789

چرا گزاشتی تا الان مونده.. روده یه جای حساسه مخصوصا ک زخم باشه... یکی دوروز خوب میشی نترس

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

برگشت داره 

فقط اگه عمل کردی باید رعایت کنی بار سنگین بلند نکنی 

و یبوست نگیری که خیلی بده 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گزاشتی تا الان مونده.. روده یه جای حساسه مخصوصا ک زخم باشه... یکی دوروز خوب میشی نترس

شما عمل کردید؟هی گفتن خوب میشی عمل نکن عوارض زایمان عمل بده  و...ترسیدم

سلام من عمل نکردم اما اینجا تحقیق کردم

اگر بخوای عمل کنی اول باید بدونی که درد خواهی داشت 

تا دو هفته کامل خوراکت باید سوپ باشه

اونم سوپی که با نی بخوری..نباید بزاری مدفوع داشته باشی وگرنه میگن هم دردش خیلی خیلی شدیده هم ابنکه احتمال داره موقع دفع بخیه هات باز بشه

و اینکه باید یک هفته کامل استراحت داشته باشی

کسی هم کمکت کنه بچه رو‌ نگه داره؟ و کاراتو بکنه؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
منم دارم ولی دردی چیزی نداره باید عمل کنم؟؟

منم تا چند سال درد نداشت

اما الان دردش شروع شده

منم به محض اماده شدن شرایط عمل میکنم

چه فایده اول درد بکشم بعد عمل کنم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
شما عمل کردید؟هی گفتن خوب میشی عمل نکن عوارض زایمان عمل بده  و...ترسیدم

ن بابا کی گفته خوب میشی خدایی نکرده زخم بمونه چون همش تو کثافته عفونت میکنه خدایی نکرده دور از جون تبدیل ب سرطان میشه.. عذر می خوام بعد دستشویی خون میبینی همیشه؟ 

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
منم تا چند سال درد نداشت اما الان دردش شروع شده منم به محض اماده شدن شرایط عمل میکنم چه فایده اول ...

من ۶ماهه دارم جون میکنم انقد درد کشیدم دارم دیونه میشم بعد میگن عمل نکن دردش میفته کم کم 

منم دارم ولی دردی چیزی نداره باید عمل کنم؟؟

پس نشونه اش چی بود برا شما.. ببخشید خونریزی بعد مدفوع نداشتین؟ 

ن بابا کی گفته خوب میشی خدایی نکرده زخم بمونه چون همش تو کثافته عفونت میکنه خدایی نکرده دور از جون ت ...

نه من خونریزی ندارم یبوستم ندارم ولی همش درد دارم هرروز یا روزی دوبار دستشویی میرم بعدش تا چندین ساعت درد دارم من میگم بخیه هام وبد زدن بدبختم کردن

عزمزمه شما هموروئید دارید؟

بله بیرون زدگی دارم

اما فعلن درد نداره

برای همین گذاشتم تابستون بیمه تامین اجتماعی رو تمدید کنم برم بیمارستان میلاد 

که هزینه نکنم