2777
2789

دخترا من خیلی ب نقاشی و طراحی علاقه دارم کسی هم حمایتم نمیکنه 

واقعا ارزششو داره دنبالش کنم ؟؟

پیج نقاشیم در روبیکاAFERATTT

من دوستم خیلی علاقه داشت ب طراحی چهره 

الان سفارش قبول میکنه برای طراحی چهره

درامدشم نسبتا خوبه

ولی کارش عالیه

اگه توی هرچیزی کارت خوب باشه و علاقه داشته باشی مطمئنا ب جاهای والا میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ارزشی نداره 

این فقط و فقط نظر شماس

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

چرا داره ارزش

استاد من قبلا چنل تل داشته هم آموزش می‌داده هم سفارش 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

هرکاری ک بهش علاقه داشته باشی می‌تونه بینهایت پول ساز باشه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
نه ارزشی نداره 

😐😐😐😐چرا مگه ضد هنری؟؟؟؟؟؟؟

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

هرکاری ک بهش علاقه داشته باشی می‌تونه بینهایت پول ساز باشه

درسته 

من علاقه و استعداد دارم 

😁😁😁😁

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

درسته  من علاقه و استعداد دارم  😁😁😁😁

بله آثارت رو قبلا توی سایت دیدم 

خارق‌العادن

یه بارم فکر کنم نقاشی یکی از کاربرارو کشیده بودی خیلی زیبا بود

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
بله آثارت رو قبلا توی سایت دیدم  خارق‌العادن یه بارم فکر کنم نقاشی یکی از کاربرارو کشیده بودی ...

اره عزیزم 😍😍😍😍

ممنونم ک نظرتو گفتی،من فقط نمیتونم ببینم کارام چجوریه،و از بقیه میپرسم تا بفهمم پیشرفت کردم یا نه😁