2777
2789

کرده که کرده خب به تو چه ...چقدر بد دلید سر همین بد دل بودن خواهرم و مادرم امروز کلی باهاشون بحشم شد جالب اینجاس فکر میکنن خیلی خوش قلبن اخه به شما چههه سرتو کن تو زندگی خودت

حق پرومکس

انگار خود پسره نمیدونسه قبلآ ازدواج ناموفق داشته 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی ب بد دلی داره خب کسی که زندگیش نمایشی هست و توفضای مجازی برای عموم میزاره صددرصد مردم درموردش بحث میکنن و حرف میزنن ،یعنی چی جدیدا مدشده هرچی میشه همین حرف زده میشه😕

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

با کلیت حرفت موافقم ولی شامل سلبریتیا نمیشه.

اینا خودشون عمدا این اراجیف رو پخش میکنن که مرتب سرزبونا باشن. یه عده هم هی بحث میکنن بگید و نگید و گناه داره و... که ترندش داغتر بشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چ ربطی ب بد دلی داره خب کسی که زندگیش نمایشی هست و توفضای مجازی برای عموم میزاره صددرصد مردم درموردش ...

مردم نمیمیرن جای ارزوی خوشبختی همچین نظری هم ندن

زندگی عمومی مردم دلیل بر خالی کردن عقده ها نیست

طرف نمایش گذاشته وقتی من بیام همچین نظری بدم بد دلم دیگ

مردم نمیمیرن جای ارزوی خوشبختی همچین نظری هم ندن زندگی عمومی مردم دلیل بر خالی کردن عقده ها نیست ...

ببین بهتره ب جای اینکه حرص بخوریم چرا همه خوب نیستن و مهربون نیستن خودمون مهربون باشیم و تمام کاری ب بقیه نداشته باشیم باورکن طبیعیه تو ازیه خانواده ی کوچیک بگیر تااجتماعات بزرگتر صددرصد هرکی هرکاری بکنه بقیه درموردش حرف میزنن حالا خوب یا بد،آرزویه خوب یا بد. بنظرمن حرف بقیه ب چپمون باشه و خودمون خوب باشیم کافیه لازم نیست حرص بقیه رو بخوریم 

ببین بهتره ب جای اینکه حرص بخوریم چرا همه خوب نیستن و مهربون نیستن خودمون مهربون باشیم و تمام کاری ب ...

من اگ مهربون نبودم ک همچین تاپیکی نمیزدم اتفاقا ادمایی ک بد دلن از امثال ایشون حمایت میکنن این مهربونان ک همیشه حرص میخورن

من اگ مهربون نبودم ک همچین تاپیکی نمیزدم اتفاقا ادمایی ک بد دلن از امثال ایشون حمایت میکنن این مهربو ...

ن عشقم نگفتم تو مهربون نیستی میدونم ک ازرویه مهر این تاپیک رو زدی ولی میگم همینکه خودمون مهربونیم کافیه ،حرص نامهربونی بقیه رو نخوریم