2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خداروشکر مشکل خاصی نداریم و دعوا اصلا نداریم

سالی یه بار یه بحث جزئی داریم

شوهرم به شدت صلح طلبه اگر ببینه داره بحثی پیش میاد فورا کوتاه میاد و با قربون صدقه و شوخی خنده حلش میکنه

کلا خیلی باهم میسازیم و قلق همو داریم

رفیقیم خیلی

من خودم ک شوهر ندارم ولی دعوای مامان ود بابام همیشه سراینه ک مامانم یه چیزیو بعدا میگ بابام میگ باید قبلش میگفدی همونجا میگفدی بعد دعوا میشه یا اینک بابام اینا خانوادشون جنبشون خیلی بالاس مامانم اینا نه بابام شوخی میکنه مامانم دراون حد جنبه نداره بعد....دعوا یکیم بخاطر بیخیالیه بابامه مامانم حرص میخوره بعد....دعوا یکیم بخاطر این ک مامانم یه چیزایی رو جلو فامیلاشون میگ ک لازم نیس بگ حالا چیزیم نشده ها بابام میگ چرا همونو گفدی مامانم میگ مگ چی شده حالا بعد....دعوا😐😂

دعوا نداریم 

گاهی بحث میشه . در حد اختلاف سلیقه 

و کاری

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همچین زندگی وجود نداره..

خیلی زن و شوهرا مثل فیلم گناه یک فرشته.. دکتر و مهندس و وکیل و.. هستند .. با هم دعوا میکنن ولی با کلمات مودبانه.. از هم دلخور عمیق میشن سرد میشن و.. از بیرون کسی صدای دعوا و هوار ازشون نمیشنوه..ولی از درون با هم اختلاف دارن و با کلاس با هم میجنگن و طلاق میگیرن و..

ما خداروشکر مشکل خاصی نداریم و دعوا اصلا نداریم سالی یه بار یه بحث جزئی داریم شوهرم به شدت صلح طلب ...

چند ساله ازدواج کردید؟

زیاد صلح طلب بودنم به نظرم خوب نیست یع موقع بخوای یه سری حرف هارا بزنی و چون می‌ترسه بحث پیش بیاد بحث را عوض کنه و تو دلت بمونه