2777
2789

خونه ما یه ساختمون تو بهترین و گرونترین منطقه قشمه و گول همین رو خوردیم! ساختمون ورثه ایه و مال دوتاداداشه ک اهل اینجا نیستن..یکیشون حدود ۵۰ سالشه و زنش المانی بوده طلاقش داده و دگ اومده اینجا پلاس شده تو ساختمون هربار ی چیزی رو دستکاری میکنه و میگه کل واحدا مال منه..صابخونه ما برادر خوبه س ک اصلا نیومده اینجا و وکالت داده به یه بنده خدا ک دوتا واحدارو اجاره بده ک یکیشم واحد ماست و ما قرارداد بستیم و پول دادیم ب اون بنده خداعه

بعد...

او بنده خدا ک بش میگم آقای y خیلییی ادم خوب و محترمیه حدودا ۵۵ سال ایناس و مثل باباهاس بعد برادری ک صابخونه ماست و ادم خوبیه بش گفته توام برو اون یکی واحدی زندگی کن ک برادرشره برا عید شبانه واحدمنو اجاره نده

حالا این طفلی هم وسایلش رو اورد اینجا

برادر شر هم چون با برادرخوبه و اقای y  لجه رفت قفل درب ورودی پاین رو عوض کرد

بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه بالایی هم از برادرشره شکایت کرده و کلا همه باهاش مشکل دارن..۴روز اب واحد مارو قطع کرد ولی ما با زبون خوش خرش کردیم چون موادیه یهو جنون میگیرش..ما تو این شهرغریبیم و حقیقتا از شر و این داستانا میترسیم خلاصه دیشب من ب شوهرم گفتم اینجور ک بوش میاد قراره اتفاقی بیافته گوشیتو خاموش کن..برقامونم خاموش کردیم

بعد

اقای y  اومدو برادرشره هم تو ساختمون بود یهو درگیرشدن و بقیه همسایه ها اومدن بیرون ولی کسی جداشون نمیکرد شوهرم هی میخواست بره جلوشو میگرفتم گفتم دردسره..این بیشعور میخواست اقایy رو خفه کنه صداشون میومد برده بودش تو واحد در رو بسته بود داشت خفش میکرد هرچی در میزدن باز نمیکرد..ب پلیسم زنگ زدن دیر اومد

از شدت حرص و غم داشتیم سکته میکردیم ولی کاری ازمون برنمیومد..دوست اقای y فیلم گرفته بود ازشون برا شکایت

برادرشره در واحد بغلیمونو با پا شکست بعدم اومد از ریشه کندش الان در نداره کلی هم وسیله نو داخل خونس

وای چقدر گیر و گور داره داستانت منم حال ندارم    آقای وای و آقای های

کلا راجب ۳تا ادمه

ی برادر خوب ک کلا اصفهانه اینجا نیس

ی برادرشر

یکیم اقای y ک از طرف برادرخوبه وکالت داشتع دوتا واحد رو اجاره بده

اگه ارثیه بفروشن سهمشو بدن تا گورشو گم کنه 

سند هنوز ب اسم پدرشونه ک فوت شده...اون میگه همه واحدا مال منه..برادرخوبه میگه همش برا تو خب این دوتا ک مال منه ول کن دگ..ولی اون هی کرم میریزه

الان خونه این بیچاره اصلا درنداره کل وسیله هاش نو همه چیش تو خونس😭صب ب شوهرم زنگ زده ک بدنم درد میکنه و خواسته خفم کنه😭😭😭😭