2777
2789
عنوان

رلم... بیا

586 بازدید | 40 پست

رلم از همون اول رابطه چند بار گفت نت بگیر برامو اینا نگرفتم حالا این دو ماه اخر گرفتم نت کمم نه ی بار15گیگ ی بار ده گیگ بعد دیروز صبح پیام داده شارژ ندرم جواب بدم گفتم بیا تلگرام گفت نتمم تموم شده دیگه جواب نداده منم دیشب گفتم کجایی باید چجوری رفتار کنم چی بگم بعدم می گفت دستم خالیه نمیدونم چی اینم بگم تو مغازه کار میکنه چی بگم اصن سراغش بگیرم یا ن بهش گفتم تو مغازه کار میکنی اون وقت از دیروز ی نت نگرفتی برا خودت عجب بعدم گفتم بای 🫤🫤🙁🙁

این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنین؟

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمی‌دونم چند سالته گلم ولی بنظرم همینطور ک پسر هیچ تعهد مالی به دختر توی رابطه دوستی نداره ، دختر هم نداره

دلشون خواست ، پول داشتن ، مدلشون بود یا هرچی برای هم خرید میکنن نداشت هم نمیکنن 

این توقع بیجاییه از هم 

بنظرم اینکه پسر لنگ شارژبمونه عجیبه 

به رابطت فکر کن گاهی آدمها برای فرار از تنهایی یا هرچی درگیر رابطه هایی میشن چه دوستی یا جنس مخالف چه موافق ک هیچ ارزشی ندارن و بیشتر خود فرد آسیب میبینه در نهایت 

خودتو با کارهایی که کمک می‌کنه به پیشرفتت سرگرم کن ، غرور نداشته باش ولی برای خودت وارد شدن به هررابطه دوستی رو مجاز نکن ( نه بخاطر پول وارد رابطه شدن خوبه ، نه بخاطر ترحم توی رابطه موندن) 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا