2777
2789
عنوان

برا جهاز کدومو بخرم؟🙃

262 بازدید | 35 پست

سلام دوستان ،من میخام شروع کنم جهاز بگیرم،کلا سردرگمم وسایل خونه ام رو چه سبکی بگیرم،چیزی که مدنظرمه سبک نئوکلاسیک هست،ولی نمیدونم مثلا برا خونه ی ۸۰ متری،انتخاب این سبک درسته یانه،هنوزم خونه اجازه نکردیم نمیدونم دقیق چند متری بتونیم بگیریم،رنگ خونه میخام غالبا کرم باشه و روشن که خونه دلباز تر دیده بشه و  رنگ آبی یا سبز میخام ترکیب کنم به علاوه چوب ،الان دو تا مبل دیدم یکیش رنگ چوبش سفیده،یکیش قهوه ای طوره،به نظرتون رنگ چوب مبلمان در دلباز نشون دادن خونه ی کوچیک میتونه موثر باشه،و اینکه کدوم شیک تره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه خریداتو انجام دادی؟

من فعلا میخام لوازم برقیا و چیزای آشپزخونه رو بگیرم 

مبل رو بنظرم بزار بعد گرفتن خونه

و چون مستاجری نباید مطابق اون خونه بگیری چون ممکنه بعدا جابجا شین ی خونه متفاوت 

سعی کن ی رنگ خنثی بگیری که به هر دکوری بگیری

و اون ترکیپ سبز ک میگی فعلا نگیر چیزای جزیی رو بزار بعدا مطابق با دکور خونه ست کن

ممنون از نظرت،البته این  دقیقا سفید هم نیستا،کرم و شیری طوره

بازم نه .زود از مد می‌افته ،زود تغییر رنگ میده چوبهاش

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بقیه خریداتو انجام دادی؟ من فعلا میخام لوازم برقیا و چیزای آشپزخونه رو بگیرم  مبل رو بنظرم بز ...

چیزای سبز منظورم رنگ کوسن و پرده اس،چیزای جزئی که بتونم بعدا هم عوضشون کنم

بقیه خریداتو انجام دادی؟ من فعلا میخام لوازم برقیا و چیزای آشپزخونه رو بگیرم  مبل رو بنظرم بز ...

هنوز لوازم باقیمونده نخریدم ولی خب احتمال داره به صورت فشرده بریم برا خرید جهاز برا همین میخام از قبل تکلیف خودم مشخص بشه که دقیق چه سبک و مدلی قراره بگیرم که توی پروسه خرید سردرگم نشم