2777
2789

دخترم از مدرسه ویروس میگیره بعد میده به خواهرش ،دقیقا ماهی یکبار و حتی زودتر 

دارم مریض داری میکنم 

مخصوصا کوچیکه موقع مریضی خیلی اذیت میکنه 

دکترم هیچ کاری نمیکنه هی میگه طبیعیه 

شربت ایمونیس و زینک و اینا هم میدم فایده نداره 

خستم خسسسسسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بزرگه کلاس اوله.کوچیکه دوسال نیم دو هفته درمیون مریضن.

تقویتی هم جوابگو نیست.پارسال همجوره دادم بی فایدست.

اگر میتونی واکسن انفولانزا بزن برای بزرگه.امسال ک گذشت .سال بعد.

خیلی سرماخوردگی رو کم میکنه.شاید یکی دوبار بگیره.

من خاستم بزنم برای بزرگه.همسرم نزاشت.میگه روند طبیعی بدنشو با واکسن خراب نکن!خوب سرما بخوره باز خوب میشن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من بزرگه کلاس اوله.کوچیکه دوسال نیم دو هفته درمیون مریضن. تقویتی هم جوابگو نیست.پارسال همجوره دادم ...

من یه دوز زدم ولی فایده نداست تازه دکترم میگفت بی فایده س و در بزرگی ضرر هم داره.خونم پر شربت و دارو.هیچ جا نمتونم برم.خستم از مریضی جلو بقیه فامیل همش میگم بچه هام مریضن خجالت میکشم حس میکنم که فکر میکنن چقدر مادر بی مسولیتی هستم که بچه هامهمش مریضن

خواهرم بچش کوچیک بود سال اول مدرسه  همش مرئض بود.جوریگه آسم گرفت.

سال بعدش دکتر واکسن داد.زد تو سال فقط دوبار سرماخورد.

همسرم راضی نشد.وگرنه اینهمه دردسر نداشتیم امسال

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خواهرم بچش کوچیک بود سال اول مدرسه  همش مرئض بود.جوریگه آسم گرفت. سال بعدش دکتر واکسن داد.زد ت ...

شاید بچه خواهرت دیگه سال دوم مقاوم شده شاید بچه هایما هم سال بعد بهتر بشه وضعشون

من یه دوز زدم ولی فایده نداست تازه دکترم میگفت بی فایده س و در بزرگی ضرر هم داره.خونم پر شربت و دارو ...

نه.بابا.مادر قوی هستی که مریض داری میکنی.اونم بچه ک خیلی سخته.نه دارو میخورن نه غذا!

بچهای کلاس پسرمم مدام مادرها مینالن همشون از مریضی بچهاشون.

همه میدونن بچه مدرسه ایی سال اول و دوم همش مریضن

خدا کمکمون کنه زودتر بزرگ بشن.بدنشون قوی بشه