2777
2789
عنوان

میشه بی بی چک مثبت باشه باردار نباشی

10281 بازدید | 36 پست

من ده پانزده روز به شدت بیحالم پریودمم شش روز عقب افتاده دو سه روز پیش بی بی چک زدم مثبت زدم (هر ماه میزدم منفی میشد) میشه الکی مثبت شه و باردار نباشم ؟؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثبته که بارداری مبارکه

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

فکر کنم ۲ خط باشه مثبت میشه ها

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
اره دوتا خط افتاده عکسشو گذاشتم دیدید

یه خطه که