2777
2789

از تو بخام فرار کنم از این اتاق کجا فرار کنم؟! وقتی همه درو دیوارای اتاق اسم تورو فریاد میزنن...یادته اونشبی که به یه بدبختی مامانمو راضی کردم اومدی اتاقمو رنگ کنی ما بین کارت یواشکی میومدم بوست کنم میگفتی زشته مامانت میبینه خجالت میکشی...زشت الان نبودته فقط!! زشت اینه که رفتی... زشت اینه نخواستی بمونی اینا زشت بود...زشت این بود که خدا تورو برای من نخواست... زشت اینه ما واسه هم نبودیمو از تو الان فقط درد عشقت بمونه...عشقی که یه ضربان قلب ناکوک گذاشت رو دستم و یه حال خراب...میدونم دل بریدی و رفتی حقم داشتیا...ولی من که همیشه عاشقت بودم...نبودم؟! 

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد دلم سوخت نمیدونم چرا   

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
چرا رفت

چون نمیخاست دگ منو🥲

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
اون حسی که وقتی ولت میکنه میره جلو همه زشت میشی شرمنده میشی خیلی بده

خیلییی خیلییی

چقد دلم سوخت نمیدونم چرا    

جگر منم اتیشه😔😭

خب عشقت چیشده بهم زدین 

اون رفتش

چی شد که اینطوری شد؟

ادما موندنی نیستن اجی😔