2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به دخترم گفته...

873 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها میخواستم راهنمایی کنید... خواهر شوهرم بعد دوازده سال از ازدواج ما دیشب به دخترم گفته مامانت جهاز ش بد بوده دوازده تا بشقاب بیشتر نداشته فامیل ما اومدن پیشش براش بشقاب کادو آوردن چون نداشته ...خیلی ناراحت شدم از این حرفش بنظر شما چکار کنم چی بهش بگم یا اصلا نگم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهش شعور بده،😁😁😁😁

خدا شعورو داده

منتها ایشون دلش میخواد شعورشو اکبند ببره اون دنیا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حتما جواب بده ! 

زن دایی منم از این گه ها میخورد هیچ وقت زندگیش در حد مامانم نبود همیشه تیکه هاشو میومد به ما میپروند راجع به مامانم بد میگفت! مامانمم شاخ در میاورد 

واقعا از ک ون سوزیش گفته 

من جات بودم حسابی بهش میریدم تا از این گه ها نخوره

عزیزم اصلا نگو که فکر کنه دخترت برات نگفته, اگر بفهمه دخترت میاد برات میگه همیشه از طریق دخترت حرف ب ...

باریکلا

مخصوصا میگه که به گوشش برسه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره...البته خیلی اصرار که به مامانت نگی

اتفاقا باید از الان جلوشو بگیری چون بعدا بیشتر درباره ات حرف میزنن و این اصلا تاثیر خوبی رو دخترت نداره خیلی محکم بگو نمیخوام ذهن بچه ام درگیر این مسائل باشه خفه شین بریم گم شین