2821
2789
عنوان

به نام زدن اموال

351 بازدید | 22 پست

سلام.

من خیلی دوست دارم هر چیزی که می‌خریم نصف نصف به نام من و همسرم باشه. نگاهم از لحاظ بعد مادی نیست. احساس میکنم اینطوری همسرم قدر زحمات من تو زندگی رو می‌فهمه.

برعکس همسرم فکر میکنه همه چیز باید به اسم خودش باشه چون مرده.

حالا ما چند وقت پیش باغ خریدیم و من قبل خریدش شوخی شوخی حرف مینداختم بابت به نام زدن. بعد اینکه باغ رو هم خریدیم رک بهش گفتم که دوست داشتم نصف باغ رو به اسم من بزنی. و چند نفر تو خانواده خودم که این کارو کرده بودن براش مثال زدم. ولی خب اون کار خودشو کرد و به اسم خودش خرید.

می‌خوام ببینم چطوری طرز فکرشو عوض کنم. اگر تجربه ای دارین ممنون میشم کمکم کنید.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر واقعا فکری تو ذهنت نیست برای مال و اموال.خوب چه اشکال داره بنام خودش باشه شما هم داری استفاده میکنی .دقیقا شما داری فکر زمان مبادا اتفاقی بیافته میکنی.اگر نه بچسب به زندگیت و فکر این چیزها و نکن

شمام تو خرید ش هرچند کوچک سهیم شو تا بنام بزنه

من فکر میکنم همین که باهاش می‌سازم تو مسائل مالی کافیه. هر چند خانه‌دارم ولی همیشه اگر تو مضیقه باشه میگم من پشتتم. میتونی رو طلاهام حساب کنی. واقعا از ته قلبم هم میگم. این کافی نیست؟

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
از نظر من وقتی مدت ۱۰ سال به بالا از ازدواج با وجود بچه میگذره بهتره به نام بزنن در غیر این صورت لزوم...

ما تازه یک ساله ازدواج کردیم😁

من فکر میکنم همین که باهاش می‌سازم تو مسائل مالی کافیه. هر چند خانه‌دارم ولی همیشه اگر تو مضیقه باشه ...

بنظرم برای تغییر ایده ایشون لازمه یه حرکت بزرگتر انحام بدی 

واقعا حتی شده ۵ درصد قیمت ملک رو خودت بده ۵۰ درصدش رو شریک شو

اگر واقعا فکری تو ذهنت نیست برای مال و اموال.خوب چه اشکال داره بنام خودش باشه شما هم داری استفاده می ...

اتفاقا اینجور مردا بدتر شک تو دل طرفشون میندازن که اگه به فکر زندگیه پس چرا مالشو سفت چسبیده؟

چرا زنشو از خودش نمیدونه که سهیمش کنه تو دستاورهای زندگی مشترک . چرا بهش اعتماد نداره

اتفاقا نصف نصف خیلی عادلانه هست همه دوسدارن اعتماد بنفس داشته باشن همه جیز که برای مردا خوب نیست فقط.

البته در صورتی که اوایل زندگی نباشه

الان پیشنهادتون چیه. چطوری حرف بزنم باهاش؟

اتفاقا اینجور مردا بدتر شک تو دل طرفشون میندازن که اگه به فکر زندگیه پس چرا مالشو سفت چسبیده؟ چرا ز ...

دقیقا حرف دلمو زدی. ما یک ساله ازدواج کردیم یعنی زوده؟

اتفاقا اینجور مردا بدتر شک تو دل طرفشون میندازن که اگه به فکر زندگیه پس چرا مالشو سفت چسبیده؟ چرا ز ...

عرض کردم اگر چیزی تو ذهنتون نیست بچسب به زندگیت و عشق کن با زندگی دنبال این چیزها نباش .اونم داره برای شما  و بچه هاش میزاره نه دیگری

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز