2777
2789

پسرم ۴ ماهشه موقع جیش اشکش درمیومد و یکم ناله میکرد فکر می‌کردیم نهایت عفونت باشه امروز بردیم دکتر سونو نوشت انجام دادیم و فردا جوابشو میخوایم نشون بدیم

انگار تو سونو نوشته یکی از کلیه هاش سنگ ریزه ۳ میلیمتری داره😭😭😭 بمیرم برا بچم

دارم دق میکنم

راحت دفع میشه؟شیر خودمو میخوره میتونم بهش آب بدم؟

غیر دارو و دکتر چیکار کنم براش خوبه؟

نوه خاله منم داشت نوزاد بود رف دکتر خوب شد نمیدونم کجا رف ولی خوب میشه عزیزم پسر تو هم ان شاءالله 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو پیش دکتر

اون خودش میدونه چیکار کنه

انشااله چیزی نیست

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

عزیزم نوه خاله م همین مشکل رو داشت دکتر گفته بود این تفکر غلط که به نوزاد نباید آب داد باعث سنگ کلیه میشه و براش روزی چند قاشق چای خوری آب تجویز کرده بود و یادم نیست دارو هم داده بود یا نه.  نگران نباش انشالله خوب میشه عزیزم 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

عزیزم تجربه ای ندارم 

ولی ان شاءالله درمان میشه .فعلا که خودت نمیتونی چیزی بهش بدی 

پیش یه دکتر خیلی خوب ببرش 

توکل به خدا. امیدوارم به آسونی دفع بشه

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

نوه خاله منم داشت نوزاد بود رف دکتر خوب شد نمیدونم کجا رف ولی خوب میشه عزیزم پسر تو هم ان شاءالله&nb ...

ان شاالله 

شهرمون فوق تخصص کلیه اطفال نداره فقط متخصص اطفال میتونم ببرم😑

منم دقیقا ۳ ماهگی دخترم متوجه شدم اصلا نگران نباش یه داروی خاص داره که ۲ ۳ ماه بخوره رفع میشه من دخت ...

خب خداروشکر  مشکل حادی نیس غصه نخور اسی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ان شاالله  شهرمون فوق تخصص کلیه اطفال نداره فقط متخصص اطفال میتونم ببرم😑

عزیزم ببرش شهر بزرگتر و دکتر بهتر.بچتو زیر دست هر دکتری نبر

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤