2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امضام مشخصه من عاشق این چیزام 😄

من رفته بودم کلاس برونفکنی 

مربی بهمون گفته بود شاید ببینیم

تا دلت بخاد دیدم دوبارم بهم حمله شد

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
بختک دلیل علمی داره ماورایی نیست برای منم خیلی پیش میاد مغز بیداره ولی جسم خوابه خیلی حس بدیه

اون فلج خوابه با بختک فرق داره

اونایی که تجربه بختک دارن میگن قشنگ حس میکنن یکی افتاده روشون و داره نفس میکشه

به چشم ندیدم ولی اذیت دوران بارداری 

و بعضی وقتا حسش میکنم 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

کلاس سوم بودم مدرسه امون از قبرستون رد میشد غروب تعطیل که میشدیم مینشستیم رو نردها های دور  قبر که یه غروب من تنها منتظر دوستام بودم نشسته بودم صدا ناله یه زن و شنیدم دوربر و نگاه کردم کسی نبود بعد جیغ کشید انگار یکی داشت اذیتش میکرد ترسبده رفتم داخل مدرسه دوستام و صدا زدم امدن همه ساکت بودیم که باهم صدای ناله و جیغ و شنیدیم   ... خواستین بقیه اشو بگم لایک کنین

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
من همیشه احساس میکنم جک و جونور از کنار چشمم رد میشن از اون سمیا  مثل مار عقرب اینچیزا ولی ه ...

من واقعیش یه هزارپا سیاه بزرگ کنار گوشم بود تو مواب دست زدم بهش انداختم اونور چراغ اتاق رو که روشن کردم وحشت کردم بابام هرچی میزد روش نمیمرد لامصب خیلی ترسناک وزشت بود بعد اون همش ترس داشتم