2777
2789
عنوان

ف.ال یا حس ششمی یا استخاره

410 بازدید | 36 پست

لطفا یکی ک بلده ف.ا.ل یا استخاره بگیره یا حس ششمی هستش بیاد حالم بده سوال دارم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس ششمی ام تقریبا بپرس

مریضیم شفا پیدا میکنه ؟ 

امسال رشته ای که میخوام قبول میشم ؟ 

و اینکه آیا نیما ازم خواستگاری میکنه یا درخواست دوستی میده در آینده ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
مریضیم شفا پیدا میکنه ؟  امسال رشته ای که میخوام قبول میشم ؟  و اینکه آیا نیما ازم خواست ...

حسم میگه

نیما بهت درخواست میده

مریضی شفا نمیشه

رشته قبول میشی

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
حسم میگه نیما بهت درخواست میده مریضی شفا نمیشه رشته قبول میشی

یعنی میمیره؟؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
میشه منم بگی کی باردار میشم

عزیزم شما اقدام کن یا این ماه یا فروردین و اردیبهشت باردار میشی

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
حسم میگه نیما بهت درخواست میده مریضی شفا نمیشه رشته قبول میشی

الان حسش بهم چیه ؟ حس خوبی داره بهم ؟ 

به نفع ام هستش باهاش صمیمی شم یکم و خودی نشون بدم ؟ 

حسم میگه سرطان داره😬درسته؟

😶

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حسم میگه سرطان داره😬درسته؟

مریضم ولی معلوم نیستش چیه 

فقط وارم درد میکشم 

حدس دکترا بیماری خود ایمنی هستش