2777
2789

فک کنم اوایل رابطه باید درست رفتار کرد درسته 

هر عقیده ای قابل احترام نیست خیلی عقیده ها خیلی سرها را بر دار زده

ببخشید تایپک آخرم اگه کسی میدونه میشه جواب بده.. 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتمون حرف منطقی رو گوش میدیم و زیر بار حرف غیر منطقی نمیریم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نمیزارم بفهمه که داره به حرف من گوش می‌کنه😂😂 یه جوری رفتار میکنم انگار حرف و خواسته خودشه 

چجوری یعنی 😂

هر عقیده ای قابل احترام نیست خیلی عقیده ها خیلی سرها را بر دار زده

بع خودطرف هم بستگی داره به اینکه ذاتش چطوری باشه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
همیشه همینجورین؟ 

بله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چجوری یعنی 😂

مثلاً میخواستم مبل رو عوض کنه.. چند بار گفتم بهش گفت نه تو همیشه اسراف می‌کنی و مبل ها خوبه و... بعد یه ماه گفتم اگر خودت دوست داری و صلاح میدونی مبل هارو عوض کنیم اگر هم نمی‌خوای که این پول رو بزاریم پس انداز هر چی خودت میگی... گفت نه پول بی ارزش میشه پس انداز به درد نمیخوره همون مبل رو میخرم که شش ماه دیگه گرونتر میشه... 😂😂😂😂😂 کلا خواسته خودمو یه جوری مطرح میکنم که فک کنه حرف خودشه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔