⚡️ دختر هستم ⚡️ عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲 اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲 والا😂 اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای موفقیت در بازیگری .. بازیگر شدن ، عوامل متعددی باید دست به دست بدهند .. خیلی از این عوامل از دا ...
شنیدم بازیگر شدن برای منی که از شرایط بازیگری فقط استعدادشو دارم نشدنیه.. ولی خب چیکار کنم خیلی علاقه دارم مطمئنم بعد ها حسرتش به دلم میمونه
⚡️ دختر هستم ⚡️ عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲 اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲 والا😂 اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏