2777
2789

من الان ۲ ساله ریزش مو شدید دارم ...هر کار بگی کردم 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو شیردهیم تا ی ماه پیش خیلی ریزش شدید داشتم 

یک ماهه ی روغن از باسلام خریدم هفته ای دو بار قبل حموم 15دقیقه کف سرم باهاش ماساژ میدم ریزشم قطع شده و موی جدید دراومده خداروشکر البته زینک هم باهاش میخورم

منم تو شیردهیم تا ی ماه پیش خیلی ریزش شدید داشتم  یک ماهه ی روغن از باسلام خریدم هفته ای دو با ...

روغن چی 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اسم روغن چی بوده

اسم نداره ی روغن گیاهی بود،نظراتی ک زیرش بود خوب بودن منم گفتم امتحان کنم برا منم جواب داده ولی نمیدونم برا شما حتما جواب میده یا نه 176تومن قیمتش بود، الان دوباره سفارش دادم منتظرم برسه 

اسم نداره ی روغن گیاهی بود،نظراتی ک زیرش بود خوب بودن منم گفتم امتحان کنم برا منم جواب داده ولی نمید ...

چیزی روش ننوشته ...چی بزنیم تو باسلام بیاره