2777
2789

وای اصلا نگم براتون،بعد چندسال بلیت کنسرت گرفتم برا خودمو مامان بابام،که ببرم روحیه اشون عوض بشه ولی از دماغم دراومد ت روخدا این بچه هاتون رو درست حسابی تربیت کنین والا ما هم بچه بودیم آزار برا ملت نداشتیم ان تومن پول بلیط دادم ی خونواده پشت سرمون بودن با دو تا بچه ی ۴ ۵ ساله براشون صندلی نگرفته بودن ول بودن تو سالن مادره هم کاااملا بیخیال اصلا به یه ورشم نبود 

بچه از پشت لگد میزد ب صندلی مامان منم دیسک کمر داره کم مونده بود اشکش دربیاد اون یکی از اینور ردیف صندلی میدوید ب اون طرف سنش هم کم نبودا ۷ ۸ سالش بود 

چند نفر هم به دویدنش اعتراض کردن بچه اونقد پررو پررو ب کاراش ادامه می‌داد 

من یعنی حلالشون نمیکنم بعد چندسال خواستم ب خونوادم خوشی بدم 

بابا این بچه ها یه ذره هم از کنسرت لذت نمیبرن

یعنی یه دوساعت کسی رو ندارن بچه رو بذارن پیشش ؟

ب والله بعضی جاها اصلا جای بچه نیست 

حداقل میارین کنترل کنین

بچه برا خودتون عزیزه 

برا ملت تربیتش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گمونم بچه های خواهر من بودن  چند روز پیش رفتن کنسرت و اونجا را رو سرشون گذاشتن

😂😂نباید به این میخندیدم

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بخدامن‌دارم‌رو‌تربیت بچم‌کار میکنم 😑

جمع نبند‌خاهر من

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

وای من یه بار یه کنسرتی رفتم 

یه بچه دقیقا توی گوش من جیغ میزد جییییغ میگما 

به مامانش گفتم اصلا انگار نه انگار 

اون زمان عقل الانمو نداشتم که چجوری خشتکشونو بکشم رو سرشون 

از سالن اومدم بیرون گوشم تا دو روز درد میکرد 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

میدونی استدلال این خانواده ها چیه 

وااااای بچه ان😏

متنفرم از خانواده های بیخیاللللل

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨