2777
2789

من مجردم ۲۰ سالمه لابیا هام به شدت بزرگه خیلی بعدرفتم دکتر هم دید بهم گفت دای چقدر بزرگ‌هستن حتی سمت چپم نامتقارن هست بهم گفت باید سمت چپت بخیه بخوره بقیش بالیزر بهم گفت ۴ میلیون ۵۰۰ میشه 

بنظرتون برم آخه برای من خیلی بزرگ هست به کسی نگم ک برم عمل کنم ؟؟

برای من خیلی بزرگ هست و نا متقارن

اگه میتونی برو برای اعتماد بنفست خوبه و هم اینکه حتما عوارضشم بخون گلم و اینکه اگه میخوای انجام بدی به هیچ کس جز مادرت نکو 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی برو برای اعتماد بنفست خوبه و هم اینکه حتما عوارضشم بخون گلم و اینکه اگه میخوای انجام بدی ...

شهر کوچیک هست همه تقریبا همو می‌شناسن میترسم منشی به کسی بگه البته دکتر از اون شهر نیست 

شهر کوچیک هست همه تقریبا همو می‌شناسن میترسم منشی به کسی بگه البته دکتر از اون شهر نیست 

خوب یه جای دیگه انجام بده که کسی نشناستت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
یعنی کسی بفهمه بد هست ؟؟

نه چون شهرتون کوچیکه امکان داره اذیت بشی خودت بگو دوست داری مرد های فامیل بفهمن لابیا پلاستی کردی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40