2777
2789

سلام من تو زندگیم بخاطر دخالتای مادر شوهرم خیلی اذیت شدم و به مشکل خوردیم درحدی که تا پای جدایی هم رفتیم اما شوهرم قول داد که عوض بشه و خدایی هم خیلی از قبل بهتر شده اما جدیدا متوجه شدم مادر شوهرم به هر بهونه ای مستقیم و غیر مستقیم میگه بچه بیار شوهر منم با اینکه باهاش صحبت کردم و گفتم منم بچه دوست دارم الان وقتش نیست اما هوایی شده و دلش بچه میخواد خواهرشوهرم براش دائما فیلم بچه تو اینستا می‌فرسته 

حالا اصل ماجرا اینه که چندبار مادر شوهرم از غذای من ایراد گرفت منم جوابی ندادم بهش اما برای اینکه دلم خنک بشه خودش داشت می‌گفت دخترام ( مجردن )خونه تنهان اذیت میشن نمیتونن غذا بپزن منم گفتم فکر میکنی هنوز بچه ان قدیم زنا تو این سن زندگی میچرخوندن سه تا بچه داشتن که کمتر از غذاهام ایراد بگیره من که همسن دخترشم من تو آشپزخونه بودم برگشته یواش به شوهرم میگه یکی نیست به خودش بگه و می‌خنده منم به روش آوردم که شنیدم گفتم یکی بیاد به من بگه؟گفت آره دیگه تو خوبه چندتا بچه داشته باشی گفتم هرکس شرایطشو داشته باشه ۴تا هم خوبه دیگه هیچی نگفت 

ناراحت شدم شوهرمم همراهش خندید حالم خوب نیست با اینکه جوابشو دادم 

می‌دونم از این به بعد دارم با شوهرم که بچه میخواد چجوری بهش بفهمونم الان شرایطشو ندارم درسم تموم نشده دلم میخواد مدرکمو بگیرم سرکار برم زندگی کنم ۲۴ سالمه خود مادر شوهرم ۳۴ سالگی بچه دار شده البته چون دیر ازدواج کرده اینم می‌دونم خیلی دلش می‌خواسته زود شوهر کنه نتونسته چون فامیلمون بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جواب بی ادبی بلدم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بگو امادگی نداریم

به شوهرم میگم واقعا از نظر مالی هم شرایطشو نداریم مستاجریم با یه حقوق کارمندی اما میگه بقیه هم کمک میکنن انگار بچه گدا می‌خوام بیارم دوست ندارم باهاش بجنگم چجوری با سیاست راضیش کنم

من میگفتم پسرت نمیخواد. الکی.  اقدام میکردیم اما نمیشد

بگم اقدام میکردیم که فضولیش بدتر گل می‌کنه دوست ندارم سرشو بکنه تو رختخوابم چون خیلی بی ادبه رو بهش بدی بگمم پسرت نمی‌خواد خب پسرجونش لو میده 

اگه نظر منو میخوای فقط نگاشون کن و جواب نده ،بچه هم زوده برای شما ،بنظرم خودت دهنشون انداختی ،صدای بچه دار شدن را در نیار فعلا.فعلا مستقیم که بهت نگفتن .من شوهرم ۳۸سالش بود بچم بدنیا امدم و یکسال بعد ازدواج بچه دار شدم.مادر شوهرم میگفت چرا بچه اوردین و پسرم براش زود بوده.الانم خدایی همش میگه بچه نیار و شوهرمم حتی الان که پسرم ده سالشه میگه مسولیت زندگی سخته و نباید بچه دار میشدی دور از جون بچم‌.