من خواهرم کلاس نهمه میخواد انتخاب رشته کنه بین انسانی و حسابداری مونده میگه برم انسانی برای علاقه ی خودم میرم فلسفه میخونم در کنارش کلاسای حسابداری میرم ولی از طرفی میترسه فقط کلاسای بیرون حسابداری برای کار کردن کافی نباشه ( اینم بگم خواهرم واقعاً انسام عجیبی هست خیلی منطقی هست و عاشق فلسفه هست ولی میخواد زود کار کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله درست فکر میکنه میتونه در کنار رشته ی مورد علاقه ش، کلاس های حسابداری هم شرکت کنه
این روزا هم بیشتر به مهارت اهمیت میدن تا مدرک دانشگاهی
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
شما رشتتون انسانیه ؟ سال چندم هستید؟ میشه بیشتر توضیح بدید
من انسانی بودم حفظیاتی هستش ۹۹ درصدش اگه حفضیات کسی خوب باشه و به انسانی علاقه داشته باشه اتفاقا خیلی آسونه اما خب حجم درست زیاد و حفظیاتی هست بستگی داره طرف بتونه و علاقه داشته باشه یا نه
اگر آدم اهل حساب و کتاب نیست و فقط واسه کار میخواد بره حسابداری، اصلا این کار رو نکنه چون واقعا عذاب میکشه
به جای چهار سال درس خوندن همین مهارت رو میتونه با چند ماه کلاس رفتن به دست بیاره
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
با توجه به سالها تجربه ام در زمینه مالی میگم با مدرک غیردانشگاهی حسابداری نه به جایگاه خوبی تو این رشته میرسه و نه به درآمد خوب و فقط وقتش رو تلف میکنه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
و درمورد کلاس های حسابداری هم من اطرافم بودن که رشته تحصیلیشون چیزدیگه ای بود ولی کلاس های بیرون رفتن حسابداری و الان مشغول به کار هستن جای نگرانی نیست
کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره