2777
2789

من از هفته نهم لکه بینی داشتم و خیلی ترسیدم چون سابقه سقط دارم و تو قبلیا همه اش ایست قلبی جنین بود که لکه بینی میگرفتم اما این دفعه گفتن خونریزی جفته و الان دوازده هفته ام و از هفته قبل دکترم شیاف رو قطع کرده ولی مدام خونریزی و لکه بینی دارم .

خیلی میترسم شما تجربه مشابه داشتین ؟

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

استراحت مطلق دارم و فقط برای دسشویی بلند میشم. و از هفته هفتم دکترم بهم انوکساپارین و جدیدا آسپرین هم داده 

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هماتوم داشتم شیاف و آمپول مصرف میکردم اما تا هماتوم بود دکتر قطع مکرد حتما مشورت کن با یک دکتر دی ...

خودمم استرس گرفتم قرصش رو هم داده ولی قبلا هم اه شیاف بوده . از وقتی شیاف نمیزارم خون قرمز میاد

خودمم استرس گرفتم قرصش رو هم داده ولی قبلا هم اه شیاف بوده . از وقتی شیاف نمیزارم خون قرمز میاد

خیلی بده خون قرمز سریع اطلاع بده به دکتر

اگر الان به دکترت دسترسی نداره برو اون بیمارستانی که زایمان انجام میده برو بلوک زایمان ماماها بهش زنگ میزنن راهنمایی میکنن