2777
2789
عنوان

خوابی ک امسال شب عاشورا دیدم

307 بازدید | 21 پست

نمیدونستم نتیجه‌ کنکورم چیشده از خدا و حضرت فاطمه التماس میکردم کاش اتفاقایی برام بیفته ک زندگیم از این وضعیت بد دربیاره همون شب خواب دیدم یه پیرزن داغ دیده از فامیل دور اومد تو خوابم یه ماه قبلش تو آموزشگاه رانندگی همو دیده بودیم بهم گفت نگران نباش دو هفته دیگ آزمون رانندگی قبول میشی امسالم میری دانشگاه اسم شوهرت پیمان دستم گرفت با خودش انگار جایی برد یه مرد چشم سبز سفیدی دیدم بهش اشاره کرد گفت اینه. تو خواب با خودم میگفتم عجب تیکه ایه🤧😂😞 ولی جالبیش اینجاست دوتا حرف بالایی پیرزنه درست از اب دراومد امیدوارم پیمان منو زودتر پیدا کنه 😂❤️

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیمان دیگه قدیمیه کم پیدا میشه دستت انداخته    

اخ دست رو دلم نزار ک خونه میگم شاید ۷۰ ای باشه نه؟

نه دیگه شصتیه چشم سبز سفید موهاشم حتما قرمزه   پیدا نمیشه بگو یکی دیگه پیدا کنه

نه دیگ ببین وقتی اسم پسر دهه هشتادی گذاشتن احمد حتما پسر دهه هفتادی با اسم پیمان هم هست راستی موهاش خرمایی بود مثل خودم

نه دیگ ببین وقتی اسم پسر دهه هشتادی گذاشتن احمد حتما پسر دهه هفتادی با اسم پیمان هم هست راستی موهاش ...

امکان نداره خرمایی باشه پسر سفید چشم سبز بوره ایشالله پیمانت پیدا بشه  

امکان نداره خرمایی باشه پسر سفید چشم سبز بوره ایشالله پیمانت پیدا بشه    

ولی اینجایی ک من زندگی میکنم همه جور ادم پیدا میشه از سبزه چشم سبز یا حتی چشم آبی بگیر تا گندمی 

ولی اینجایی ک من زندگی میکنم همه جور ادم پیدا میشه از سبزه چشم سبز یا حتی چشم ...

منم چون خانوادم بیشترشون اینطوریه گفتم امکان نداره خرمایی باشه چون چشم سبز و آبی هامون فقط بورن