2777
2789
عنوان

خانما یه سوال؟

157 بازدید | 11 پست

اگه جایی خونه فامیل باشین تویه شهردیگه بعد کسی ازنزدیکان بیادنفرکناریت تعارف خونش کنه و به شما چیزی نگه ناراحت میشین ولی بازشوهراون خانم کلی تعارف که حتما امشب بریم خونه ما وجاده خطرناک وازاین حرفا بااینکه هیچ مشکلی بااون خانم نداریدچه حسی بهتون دست میده ازاین بعد چه رفتاری پیش می گیرید بااینکه کلی جاهست که برین ولی ماقصد موندن نداشتیم درکل مهم احترام بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیرفتم شاید خانمه دوست نداره همیشه منتظر نظر خانم خونه باشید شوهرش اصلا مهم نیس 

ببین من اگه تعارف می‌کرد هم نمی رفتم منظورم اینه که کناریت بگه ولی شمارو نگه بااینکه من فامیل نزدیکم به شوهرش مهم احترام بود

ببین من اگه تعارف می‌کرد هم نمی رفتم منظورم اینه که کناریت بگه ولی شمارو نگه بااینکه من فامیل نزدیکم ...

اهاااااا بله من متوجه نشدم ببخشید 

آره خیلی ناراحت میشدم حق داری بهت بربخوره

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
خودش قبلا خونتون اومده؟

اره اومده قبلن فامیل نزدیکیم زنداییم میشه به زنداداشم تعارف کرد به من چیزی نگف بااینکه قصد موندن نداشتم وخیلی وقته خونش نرفتم ولی داییم منو خیلی دوست داره همش میگه چرا نمیای خونمون