2777
2789
عنوان

لطفاً بیاید

145 بازدید | 17 پست

ارتودنسی قیمتی که دکتر گفته بود بهم 22بود الان بعد یکسال تو پرونده دیدم منشی زده 24 بهش گفتم دکتر گفته 22چرا زدی 24 میگه نه من کارمو بلدم اشتباه نمیکنم با دکترم هم یه ثانیه نمیشه حرف زد سریع کارو انجام میده می‌ره اصلا نمیشه باهاش دو کلمه حرف زد چیکار کنم؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ خاهر منم وختی رف قبلن پرسید گفدن ۲۵ بعدا رف گفدا ۳۰ کوتاهم نیومدن اصن با اینک دکتر اشنا بود قیمت ...

ماجرای خواهرت چی بود دقیقا کامل میگی لطفا 

به من همون روز گفت ۲۲ من فرداش اومدم سیم گذاشتم زمانی نگذشته بود که بخواد قیمتو ببره بالا الان دیدم یهو پرونده  رو باز کرد دیدم نوشته هزینه ۲۴

ماجرای خواهرت چی بود دقیقا کامل میگی لطفا  به من همون روز گفت ۲۲ من فرداش اومدم سیم گذاشتم زما ...

هییی ن خاهر من قبل شرو اینجوری شد وگرنه بعد شروعش قیمت ک رف بالاتر شد ۴۰برا خاهر من ۳۰ حساب شد دیگ بیشتر نکردن ک چرا یاروراینجوی بوده واا😐

هییی ن خاهر من قبل شرو اینجوری شد وگرنه بعد شروعش قیمت ک رف بالاتر شد ۴۰برا خاهر من ۳۰ حساب شد دیگ ب ...

واسه همین میگم دیگه الآنم یکسال گذشته چجوری بهش یادآوری کنم که گفته ۲۲اون منشی کلاهبرداران که پرونده رو زودتر نشون نداده بود احساس میکنم حقم داره ضایع میشه نمیدونم چیکار کنم دکتر هم اخلاقش تازگیا عوض شده