2777
2789
عنوان

با ۲۵۰ طلا یا بزارم وام بانک؟

154 بازدید | 16 پست

سردرگمم...

ماشین دست دو نمیخوام بخرم..

گاه میگم بزارم وام میترسم دستم خرج شه....ولی وامم امتیاز میگیزه برادرم میگ طلا.‌

نمیدونم چکارکنم

بنظرتون وام مهر خوبه ؟ یابزارم طلا بخرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام بگیری ماشین بخری؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
میتونم با ۲۷۰ ماشین بخرم؟

پس وام بگیری برای چه کاری؟

نیازی نداری طلا بخر

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

اگه بلندمدت باشه بنظرم طلا ، کوتاه مدت وام . وام رو یا خودت برمی‌داری یا میفروشی که اگه درصد پایین مهر یا رسالت بذاری واسه خریدش ، بعضی ها ضروری لازمشون میشه و  به مبلغ خوبی میگیرن‌ .

ماشین شرایطی ثبت نام کن با بیرون حدود ۱۳۰ تومن فرق داره،ساینا.تو ۲.۳ ماه میدن.یعنی ماهی ۴۵ تقریبا سو ...

ساینا  رو مطمئنیددو سه ماه میدن ؟؟ واسه این روزای ماه شعبان و اینا که نوشته تحویل خرداد تا اسفند ( پیش فروش ). حالا به شانس کدوم ماه در بیاد و  خودشم به نرخ روز محاسبه میکنن

پس وام بگیری برای چه کاری؟ نیازی نداری طلا بخر

نمیدونم ک ...وام ک بیشترشه بشه مسکونی خرید...ازطرفی انقد روحی احساس خستگی میکنم ک میخوام ی چیزی بخرم خستگی ازتنم دربره بگم دمم گرم اینهنه تلاش کردم بالخره ی چیزی خریدم...

نمیدونم ک ...وام ک بیشترشه بشه مسکونی خرید...ازطرفی انقد روحی احساس خستگی میکنم ک میخوام ی چیزی بخرم ...

خورد خورد طلا بخر ک بتونی ایشالله بزودی با قسط قرض وام خونه بخری.

وام رو بگیری چیکار میخایی بکنی؟چی بخری باهاش؟ 

خورد خورد طلا بخر ک بتونی ایشالله بزودی با قسط قرض وام خونه بخری. وام رو بگیری چیکار میخایی بکنی؟چی ...

ک بتونم باهاش یا ماشین بخرم یا خونه....ولی خونه برام دور ودرازه....دوست دارم الان باهاش ی چیزی بخرم بگم دمم گرم این سه سالو دوییدم ی چیزی خریدم باهاش بالاخره...ولی وقتی هی درجا میزنم ازحال و حوصله میوفتم