2777
2789
عنوان

عید

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 30 پست

این تاپیک ها مفید که نیستن خیلی هم غیرمفید هستن ،،،،

تو این وضعیت اقتصادی بی خیال ،،،

شما چی خریدین،،،

شما چند ملیون میخواید خرج کنید 

من فلان قد خریدم 

خب که چی !!!هرچی خریدی مبارکت باشه و با دل خوش بپوشی ،،،،ولی دیگه گفتن ندارع 

هرچی لازم داری بگیر دیگه ،،،به بقیه چیکار داریر

چه سودی به حال شما داره بقیه چقدر خرج کنن؟؟

من کلی چیزااا میخوام خدا ب دور

همچنین من واسه خونه دو سه دست لباس میخوام کیف و کفش میخوام واسه ای بیرون لباس میخوام سه دست یه بارونی میخوام ساعت و....

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاپیک ها مفید که نیستن خیلی هم غیرمفید هستن ،،،، تو این وضعیت اقتصادی بی خیال ،،، شما چی خر ...

عزیزم بنظرت رفتار شما مفیده؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

مگه قراره چی بخری۱۵بشه؟

خیلی چیزا 

عزیزم بنظرت رفتار شما مفیده؟

راست میگه حرفش درسته دیگه چرا بدت میاد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خیلی چیزا 

هرچی فک میکنم میبینم هرچی بخری بازم۱۵نمبشه 

مگه اینکه لباس با ابکاری طلا خریده باشی!

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

هرچی فک میکنم میبینم هرچی بخری بازم۱۵نمبشه  مگه اینکه لباس با ابکاری طلا خریده باشی!

قیتا دستت نیست

اتفاقا خیلی بیشتر از 15 تومن میشه

دو دست لباس خونگی سه تومن

مانتو بین دوتا 4 تومن

کیف و کفش بین یک ونیم تا سه تومن

لوازم ارایشی مورد نیاز و روتین کم کم دو سه تومن دوباره

ساعت و بارونی هم بخوادبخره باز حسابش رو بکن

یه شلوار جین یک تومن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

قیتا دستت نیست اتفاقا خیلی بیشتر از 15 تومن میشه دو دست لباس خونگی سه تومن مانتو بین دوتا 4 تومن ...

لباس خونگی ۱۵۰۰ ملیون هست؟

چرا من ست تیشرت شلوار میخرم چهارصد الان بگم 

میگی حتما جنس خوب نمیخری 

نمیدونم ولی مگه میشه تو این دنیا باشی قیمتارو ندونی😂

بالاخره همه مجبورن لباس بخرن بپوشن دیگه

لباس خونگی ۱۵۰۰ ملیون هست؟ چرا من ست تیشرت شلوار میخرم چهارصد الان بگم  میگی حتما جنس خوب نمی ...

شهر باشهر مغازه با مغازه و جنس با جنس فرق داره قیمتا

من دقیقا یه تیشرت شلوار ست با ست لباس زیر و دمپایی روفرشی و توربان برام یک و سیصد دراومد

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

همه اینا ۱۵ تومن؟! فقط کیف و کفش و بارونی و ساعت بیشتر از این میشه

آره تازه یه سریا فکرمیکنن با پونزده تومن چقدر لباس اینامیگیرم از مامانم اگه شد میگیرم یکم دیگه

هرچی فک میکنم میبینم هرچی بخری بازم۱۵نمبشه  مگه اینکه لباس با ابکاری طلا خریده باشی!

عزیزم همه چی خیلی گرونه پس 15تومن فقط پول چیزایی دم دستی میشه مدیونی اگه فکرکنی دارم پز میدم یا پولداریم  

قیتا دستت نیست اتفاقا خیلی بیشتر از 15 تومن میشه دو دست لباس خونگی سه تومن مانتو بین دوتا 4 تومن ...

دقیقا