2777
2789
عنوان

تجربه‌ی عمل بینیتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 59 پست
من قبل ازعمل وقتی سرم میخاستن بزنن رگم پاره شد فشارم افتاد شد ۵ یعنی گوشام سوتو اون دنیارو زد من اخه ...

پیش کدوم دکتر رفتی

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من با اینکه خیلی دوست دارم عمل کنم و میدونم که حتما عمل میکنم ولی راستش به اون لحظه که فکر میکنم ...

من اینجوریم که اوکیه بعدش خوشگل میشی بد یلحظه فکر میکنم میگم نکنه بدتر بشم😂😭

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
کلی ورم داره... کبودی داره بعد از چند سال که با یه قیافه دیگه بودی یهو خودتو با یه قیافه جدید میبنی

می‌دونی استرس اینم دارم مامانم میگه عمل کنی خوب میشی

اصلا درد نداشتم بعد ۱۱روز سر پا شدم  

چقدر خوب فکنم بخاطر اینه که بدن با بدن فرق داره دکترت کی بود

من هشت ماه پیش عمل کردم

خیلی راضی هستم

وقتی به هوش اومدم درد اصلا نداشتم، ساعت ۱۱ جراحی شدم،۶ بعدازظهر تامپونم رو کشیدن و مرخص شدم.

فقط یک هفته اول باید برای خوابیدن رعایت می‌کردم که واقعا سخت نبود.

از لحظه‌ای هم که بخیه‌هام رو کشیدم دکترم گفت دیگه کلا روال زندگیت از خوابیدن و غذا خوردن و کار کردن به روال قبل باشه، فقط بینیت ضربه نخوره،همین.

فوق‌العاده راحت و خوب بود،بینیم هم مطابق خواسته‌م کاملا طبیعی و خوب شد.

انتخاب دکتر خیییلی مهمه دوستان،دکتر باتجربه و بی‌حاشیه

من هشت ماه پیش عمل کردم خیلی راضی هستم وقتی به هوش اومدم درد اصلا نداشتم، ساعت ۱۱ جراحی شدم،۶ بعدا ...

دکترت کی بود 

میتونی عکس بزاری

من مشهد جراحی کردم با دکتر عزت‌اله رضایی

خیلی دوره به من

اگه واقعا دوس داری عمل کن اشکالی نداره کی میخوای عمل کنی؟

17 سالمه تیرماه