2777
2789
عنوان

تجربه‌ی عمل بینیتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 59 پست
میدونی ادم اگر مطمئن باشه نتیجه ی عملش همونی میشه که میخواد هر طوری باشه این سختیارو تحمل میکنه

خدارشکر برا من همون ک میخواستم شد چ بسا بهتر هرجند دوهفتست ولی راضیم بعدش میگی خدارشکر می ارزید

وای آدم میگه مردممم😂😂😂🤣🤣

یکی از دوستام میگفت خیلی خوشحال بودم که عمل کردم اگه برگردم به عقب بازم عمل میکنم

ولی یه هفته اول اینقد سخت بود که تو دل خودم میگفتم کاش عمل نمیکردم خیلی سخته😂

این کاربری از دسترس خارج شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا 🤣🤣 بغل من ی پسر بود فقط میگفت جیش دارم تو دلم فحشش میدادم ساکت نمیشد 

من هی اسم شوهرمو میگفتم پرستار من یه آقایی بود دستمو گرفته بود چون میخواستم دماغمو بکنم الکی بهم میگفت من شوهرم منم میدونستم داره دروغ میگه ولی حتی زور نداشتم بهش بگم نه تو نیستی 

از پاهام بهم سرم وصل کرده بودن اونم کنده بودم 🤣🤣🤣

وای بچها من خیلی از اون لحظه ای میترسم که دکتر کچو باز میکنه برای اولین بار با کلی ورم و کبودی میخوای بینیتو ببینی

بنظر من عمل بینی هرچقدرم که دکتر خوب باشه و بینی زیاد مشکلی نداشته باشه بازم یه جورایی ریسکه

یکی از دوستام میگفت خیلی خوشحال بودم که عمل کردم اگه برگردم به عقب بازم عمل میکنم ولی یه هفته اول ا ...

من اومدم خونه گفتم عن خوردم  مامانمم داشت گریه میکرد فک میکرد من مردم🤣🤣🤣

ولی خداروشکر هربار ک دماغمو میبینم میگم چ خوب ک رفتک

وای بچها من خیلی از اون لحظه ای میترسم که دکتر کچو باز میکنه برای اولین بار با کلی ورم و کبودی میخوا ...

مال منو ک درآوردن من زار زار داشتم تو مطب گریه میکردم

الانم هر وقت منشی منو میبینی میگم روز اول یادته؟ کلی خجالت میکشم😂

تجربه ندارم ولی خییلیییی دوس دارمممم🥹🥹🥹🥹🥹🥹😰

منممم قراره خرداد برم واسه عمل

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
من قراره تقریبا ۴ ماه دیگه عمل کنم🥺 خیلی همیشه دوس داشتم عمل کنم الانم خیلی دوس دارم و حتما عمل م ...

منم ولی استرس دارم :/

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
درد در حد صفر ....   فقط یه دیقه بعدی ک ب هوش اومدم درد داشتم و تمام   عمل ...

پیش کدوم دکتر عمل کردی

من قبل ازعمل وقتی سرم میخاستن بزنن رگم پاره شد فشارم افتاد شد ۵ یعنی گوشام سوتو اون دنیارو زد من اخه زود فشارم میفته ولی وقتی خوب شدم دیگه عمل را درمقابل اون چیزی نمیدونستم وواقعا هم اونطور بود به دکتر بیهوشی میگفتم مواظب باش ها من فشارم زود میفته اونم میگ۴ت چشم بعد گفتم یه لحظه بیهوشم نکن توروخدا من دوتا بچه دارم ها خیلی مواظب باش به دستیار دکتر میگفتم توروخدا حایی نرو ها قول بده که همونجا میمونی گفت باشه نگران نباش اخه اون بهم ورزش یاد داد فشارم اومد دوباره سرمو بلند کردم ازرو تخت گفتم شما همونحا که ایستادی بمون  همشون میخندیدن بعدکه بهوش اومدم نه دردی نه هیچی واقعا هیچی 

۳ماه به پشت خوابیدم دیگه عادت کرده بودم 

روزهای خیلی خوبی بود 

من اومدم خونه گفتم عن خوردم  مامانمم داشت گریه میکرد فک میکرد من مردم🤣🤣🤣 ولی خداروشکر هربار ...

واییییی😂

خواهر همین دوستم که گفتم تو بیمارستان گفته بود میخوام خودمو ببینم... تو ایینه که خودشو دیده بود در جا غش کرده بود😂🤣

من اومدم خونه گفتم عن خوردم  مامانمم داشت گریه میکرد فک میکرد من مردم🤣🤣🤣 ولی خداروشکر هربار ...

خداروشکر که خوب شدهههه

من خیلی برام مهمه

کی عمل کردی؟ چقد شد هزینش؟

کجا عمل کردی؟

وای بچها من خیلی از اون لحظه ای میترسم که دکتر کچو باز میکنه برای اولین بار با کلی ورم و کبودی میخوا ...

چرا

مال منو ک درآوردن من زار زار داشتم تو مطب گریه میکردم الانم هر وقت منشی منو میبینی میگم روز اول یاد ...

وای من با اینکه خیلی دوست دارم عمل کنم و میدونم که حتما عمل میکنم ولی راستش به اون لحظه که فکر میکنم دست و پام شل میشه