2777
2789

خانمها اگه شما مشکل داشته باشین وبرای بارداری نیاز به درمان داشته باشید حالا درمانهایی انجام داده باشید اما نه در حد i uIو۰۰۰ اما دیگه شوهرتون راصی نباشه برید دنبالش مجبورش میکنید یا کوتاه میاید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگه کلا قید بچه رو بزن؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
مجبورش میکنم همیشه که فرصت نیست ، فردا هم دیره

خیلی احساس خلا میکنم احساس میکنم چون زندگی با من براش مهم نیست ونمخاد یه دلیل دیگه چون عاشق مادرش بود دوس داشت بچه مونو ببینه وندید دیگه براش مهم نیست

راضی کن شوهرتو و دنبال راهی باش کار به شوهرت نداشته باش مردا هر حرفی بزنن آخر سر یادشون میره خودشون گفتن شاید جواب بگیری اما تو خونه بشینید و بدون درمان قطعا راه حل نیست 

راضی کن شوهرتو و دنبال راهی باش کار به شوهرت نداشته باش مردا هر حرفی بزنن آخر سر یادشون میره خودشون ...

راصی نمیشه خیلی دلم شکست از زندگی دلسرد شدم راه سختیه تنها نمیشه خیلی نیاز یا همراه وحامی داره

راصی نمیشه خیلی دلم شکست از زندگی دلسرد شدم راه سختیه تنها نمیشه خیلی نیاز یا همراه وحامی داره

عزیزم بدون راهی که نمیشه همه مردا ی قلقی دارن باید تا الان دستت اومده باشه فقط مرگه که راهی نداره تلاشتو بکن ونمیدونم عکس های بچه هارو نشونش بده بگرد دنبال اونایی که این مشکلو داشتن و جواب گرفتن بشین براش بخون فیلم بچه ها و شیرین زبونی و ...هی نشونش بده بهش الان جوونی میخوای قید بچه دار شدنو بزنی بعدا حسرت میخوری پیر بشی یعنی دلت بچه نمیخوادتو پیری دستتو بگیره و... 

عزیزم بدون راهی که نمیشه همه مردا ی قلقی دارن باید تا الان دستت اومده باشه فقط مرگه که راهی نداره تل ...

میگه این چیزا رو نگاه نکن چند شب پیش خیلی ناراحت بودم خیلی حرفایی قشنگی زد کلی امیدوارم کرد صب همش یادش رفته بود من باز نکرد شوهرم اصلاااا شبیه ادمیزاد نیست از تاپیکای قبلیم متوجه میشین