2777
2789

اول بگم شاغلم ، یه دختر ۹ سال دارم که درساش خیلییییییی برام مهمه بخونه و دوره کنه  ، دخترمو کلاس زبان می برم هفته ای ۳ روز ، خودمم منتظرم این ترم کلاس های دانشگاهم شروع شه ، کلی کار عقب افتاده هم دارم 

سونو کبد و ازمایش چکاپ و چند تا دندان خراب هم برای خودم هم دخترم 

خرید لباس عید 

تمیز کاری خونه برای عید 

یک سری کارهای اداری 

رنگ کردن مو برای عید 

خیلی هم دوس دارم برای بچه دوم اقدام کنیم

کلی هم بعد از عید چک داریم که باید خیلی ول خرجی نکنم ، 

از یه طرف مادرشوهر و پدرشوهرم هم به من هم به شوهرم دام گیر میدن ،مبل تون رو عوض کنین ، پرده بخرین ،خونتون رنگ کنین ، البته نمی دونن که ما کلی چک داریم ونمی خوایم هم بدونن ، چون مدام کنجکاوی می کنن توی کارهامون 

واقعا افسردگی گرفتم که چی کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دست و بالتون باز نیست به بچه دوم فک نکن فعلا. شروع کن دیگه وقت دکتر بگیر دندوناتونو درست کنین کمد لباساتو مرتب کن لیست کن ببین چی نیاز دارین یه روز برین خرید کنین. یه روزم آرایشگاه اگه میتونی یکیو بیار خونه رو برات تمیز کنه. اگه بیمه دارین برو بیمارستان چکاپ انجام بده هزینش کمتر شه

وقتی دست و بالتون باز نیست به بچه دوم فک نکن فعلا. شروع کن دیگه وقت دکتر بگیر دندوناتونو درست کنین ک ...

اون روزیکی می گفت دخترم کلاس اوله معلمشون خوب نیست تدریسها روازشادمیبینم هزینش برام زیاده واقعا ناراحت شدم برای اوضاعمون نمی دونم چه اصراری هست که جمعیت فقیرمون روزیادترم کنیم اسی باشما نیستم شماشاغلی وبه هرحال درامد داری